Pagina’s

Lieve Sinterklaas

Lieve Sinterklaas

Lieve Sinterklaas,

Ik val maar meteen met de deur in huis: ik weet niet zeker of u bestaat. De berg cadeautjes op 5 december vond ik altijd een hele goede reden om volledig in u te geloven, net als de weetjes in uw gedichten. Natuurlijk heel knap dat uw pieten zich door die smalle buis van mijn kachel konden wurmen, maar mijn geloof wankelde nooit.

Totdat er 2 negenjarigen mij vertelden dat het allemaal niet waar was. De baard is nep, u komt helemaal niet uit Spanje, maar uit Turkije en Madrid ligt niet aan het water, dus hoe zit dat met die stoomboot? Hmm….

Dus, no pressure ofzo, maar u krijgt nog een laatste kans. Dit is mijn verlanglijst en als u deze op 5 december (vooruit 6 december mag ook) brengt, dan sta ik weer voor de volle 100 procent achter u. Beloofd. Dus, dit wil ik graag hebben:

Een mok! En dan natuurlijk een boekachtige. Deze vind ik helemaal geweldig:

Hedwig mok Large.nl

Foto: large.nl

Hmm… lekker met warme chocolademelk. Overigens baal ik er nog steeds van dat Mrs. Rowling Hedwig dood heeft laten gaan. Schandalig toch?

 

En om maar bij iets lekkers voor bij het lezen te blijven:

The Book Lover's Cup of Tea

Foto: savannahbay.nl

Supercute, toch? Ik zie mezelf al zitten op de bank en een lekker dik boek erbij. Oh ja, qua thee zit ik voorlopig nog goed (maar dat weet u natuurlijk), iets lekkers is wel van harte welkom.

 

En dan vind ik dit boek wel heel goed idee:

De bruggenbouwer

Foto: bol.com

De Boekendief is een van mijn all time favorites, dus kom maar door met deze 500+ pagina’s. En mocht u een kleine 25 Euro iets te veel voor in de schoen vinden, dan ben ik ook heel blij met het e-book, echt.

 

Ik geloof dat ik een thema heb: warm op de bank met een boek. 🙂 En sokken! Hoe cool zijn deze:

Toffe sokken

Foto: toffesokken.nl

Misschien niet heel aardig, wel duidelijk. 😉

 

Mocht u mij nu heel blij willen maken, dan heb ik nog een tof idee: een boekenbox! Loyaliteit gegarandeerd. Deze lijkt me wel wat:

The Willoughby Book Club

Foto: www.thewilloughbybookclub.co.uk

Maar ook deze lijkt me heel gaaf.

En mocht het ondanks alle deze suggesties nog steeds niet lukken, dan ben ik altijd nog steeds heel erg blij met de goede oude boekenbon. Dank u Sinterklaasje!

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

2 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren