Pagina’s

  • Home
  • DIY Dimwit
  • Pardon? Hoeveel kost zo’n officiële Harry Potter wand?
Harry Potter wand

Pardon? Hoeveel kost zo’n officiële Harry Potter wand?

Maar liefst 40 euro voor een stokkie hè. Wel in een mooi doosje, dat wel. We vertelden er al over in ons verslag van de Harry Potter expo; de exorbitante prijzen van merchandise. Echt categorie hartaanval-grijze-haren-zelfs-mijn-kinderen-zeurden-nergens-meer-om-prijzen. Kijk, van mij krijgen de kinderen niet altijd wat als we op stap zijn hoor, het feit dat we op stap zijn lijkt me al feest genoeg. Maar als ze dan met hun vijf euro rapportgeld staan te kijken naar souvenirs vanaf 50 euro…. Kom op, hoe moeilijk is het om even een bak met potloodjes van twee euro op die toonbank te pleuren denk ik dan.

 

Pinterest gepruts for the win!

Gelukkig hadden wij een licht vooruitziende blik, weinig zin om veel geld te steken in kostuums (“Ik MOET verkleed als Hermelien mama!”) en een gezonde Pinterest verslaving. Bij deze dan ook eens een DIY Dimwit die wél goed is gelukt! Hierbij presenteert Ogma met trots de zelf geprutste Harry Potter wand! Helemaal niet zelf bedacht, maar wel met liefde uitgevoerd.

 

Harry Potter wand

Ik kocht voor 1,99 euro 8 eetstokjes bij de Xenos. Misschien heb je er zelfs nog wel een paar in een rommella liggen. Hoewel ik eerst nog dacht dat we dit gezellig met zijn allen konden doen, heb ik dat peuterhandje maar snel wat stoepkrijt en een bellenblaas gegeven. Hup, wegwezen!

Harry Potter wand

Er kwam namelijk een lijmpistool aan te pas met hete lijm. Niet geschikt voor kleine kindjes. Voor mij ook niet trouwens…. Je kunt op internet voorbeelden van patronen opzoeken, of je eigen fantasie de vrije loop laten. Gezien de manier waarop die lijm uit zo’n pistool komt is dat laatste meestal de minst frustrerende optie.

Harry Potter wand

Kijk hem blij zijn met mijn ideetje 😉

Harry Potter wand

Gebruik knijpers om de stokjes op te laten rusten zodat de lijm goed kan drogen.

Harry Potter wand

We De man maakte meteen het hele pakje maar op

Harry Potter wand

Schildertijd! Mijn idee was om ze gewoon allemaal zwart te spuiten met de verf die we nog hadden.

Harry Potter wand

Maar nee, de expert mengde toch nog wat extra tinten om er een divers geheel van te maken.

Harry Potter wand

En het resultaat mocht er ook écht zijn!

Harry Potter wand

Dus heb ik besloten om mij voortaan alleen nog als denktank in te zetten en Jan-Rutger als uitvoerende DIY-er in te zetten, want zeg nou zelf. Wie wil er nou niet zo’n wand?

 

Open for business 😉

Met deze wand kun je gerust je kinderen buiten laten spelen om heksensoep te maken en in putjes te laten roeren en prakken. En toch mooi genoeg om uit te stallen bij je Funko Pops. Gaan jullie ook aan de slag of kunnen we bestellingen op gaan nemen?

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

15 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren