Pagina’s

kleine bibliotheekje Roden

Het Kleine Bibliotheekje Roden Update

Een tijd terug schreef ik over onze ervaringen met een klein gratis bibliotheekje aan huis.

Ik sloot af met de mededeling dat we zouden gaan verhuizen en dat het bibliotheekje dan mee zou gaan voor een nieuwe poging. Inmiddels is duidelijk dat we niet gaan verhuizen, maar hebben we besloten dat ons oude huis ons nieuwe huis gaat worden. We pakken het hele huis aan en gaan verbouwen en nieuw inrichten. Ook de buitenboel gaat op de schop: de tuin wordt vernieuwd en veranderd en dus ook ons kleine gratis bibliotheekje. Want vandalisme of niet: wij wagen het er weer op. De positieve reacties waren te leuk om het voor gezien te houden omdat een paar onverlaten zin hadden om de boel te vernielen.

Het begon zo mooi…

Het kleine bibliotheekje Roden

 

Zo ziet ons kleine gratis bibliotheekje er nu uit: gesloten wegens vernieling.

 

kleine bibliotheekje Roden

 

In Ogma hou ik jullie op de hoogte van onze vorderingen. Dat zal langzaamaan gaan, want er moet nog veel meer gebeuren. Voorlopig is ‘ie dus nog dicht, maar zodra de herverbouwing gaande is schrijf ik nieuwe updates. Op dit moment laat ik het bij een leestip. Dit boek kwam ik vorig jaar, toen ons bibliotheekje nog open was, tegen.

 

kleine bibliotheekje roden

 

Een grappig en intelligent geschreven boek over India. Je bekijkt het land met heel andere ogen als je het boek uit hebt. Een aanrader! En een voorbeeld van de ontdekkingen die je soms doet als je een gratis bibliotheekje aan huis hebt.

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

5 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren