Pagina’s

Pipowagen

Little Free Library: Pipowagen, uh ik bedoel Bieb-Po-Wagen

We hebben hier bij Ogma al heel wat mooie Little Free Libraries voorbij zien komen, maar deze spant wat mij betreft de kroon, de Bieb-Po-Wagen van Koosje Kremers in Gassel. Niet bepaald ‘Little’!

 

Pipowagen

 

Als je de Bieb-Po-Wagen binnenstapt, waan je je in een andere wereld. Een wereld waar de tijd stilstaat en je alleen maar hoeft te genieten van alle boeken die er staan en het prachtig rustieke uitzicht. Ga zitten in een van de zetels, sla een dekentje om je heen en zet de leesbril op die er ligt. Ja, de Bieb-Po-Wagen is echt van alle gemakken voorzien. En lees maar. Het is dat ik een lunchafspraak had, anders had ik er nu nog gezeten. De volgende keer neem ik een thermoskan koffie mee. En een slaapzak. En Anne.

 

Pipowagen

 

Je mag ook boeken uitzoeken en mee naar huis nemen, dat vindt Koosje ook prima. De Bieb-Po-Wagen staat op de Turnhoutseweg 4 in Gassel. Kom vooral neuzen, Koosje deelt haar liefde voor lezen graag!

 

Pipowagen

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

6 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren