Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • Groeten van uw persvertegenwoordigster: José Franssen presenteert
Jose Franssen

Groeten van uw persvertegenwoordigster: José Franssen presenteert

Jose Franssen

 

Perskaart op, hoge hakken aan, 50 Tinten Mirjam ging naar de boekpresentatie van “Hou me maar vast” bij boekhandel Dekker v.d. Vegt in Nijmegen. Met haar notitieboek en fotocamera in de aanslag zat ze op de eerste rij. De perks van het boekenbloggen, he?

 

Jose Franssen

 

Ik heb al meerdere schrijvers ontmoet en het is iedere keer een feestje. Het blijft me verbazen, de wisselwerking, hoe leuk ook de schrijvers het lijken te vinden om hun lezers te ontmoeten. Nou ja, op een heer na die ik ooit op het toilet van de boekhandel in kwestie tegenkwam. Keurig tijdens het handen wassen trouwens, daar waren geen 50 Tinten te bekennen. Wellicht ook omdat de heer in kwestie meer van de mannen is, maar dat even terzijde.

Ook José Franssen bleek heel warm en benaderbaar. Alle bezoekers werden persoonlijk verwelkomd. Net als in haar boek deed ze een sober maar tegelijkertijd betrokken verslag over haar moeder, de manier waarop zij beiden met Alzheimer omgingen in de twaalf jaar dat haar moeder aan de ziekte leed en over het boek dat daarop volgde.

 

Jose Franssen

 

Geïnteresseerd in een meer dan persoonlijk verhaal over het leven met Alzheimer? Ga naar een van haar José’s lezingen en lees het boek. 🙂

 

Jose Franssen

 

 

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren