Pagina’s

Zwarte Golven

Winactie! Zwarte Golven, een psychologische thriller op het water

Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen. Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat?

Zwarte Golven

Zwarte golven is gebaseerd op de ervaringen van de schrijver, Eric Wewerinke. Een feit dat bij mij dan weer heel veel nieuwsgierige vragen oproept tijdens het lezen; is dít echt gebeurd, of misschien deze passage dan? Zou de werkelijkheid net zo bizar kunnen zijn als het fictieve plot?

Met deze vragen én natuurlijk het verhaal zelf kan je je als lezer prima vermaken. En omdat het al weer een tijdje geleden is dat we een boek cadeau gaven, kunnen jullie nu kans maken op een exemplaar van Zwarte golven.

Zwarte Golven
Zo doe je mee
  • Reageer hier op het blog met een geldig e-mailadres;
  • Doe dat vóór 29 november;
  • We vinden het erg leuk als je dit bericht zo veel mogelijk deelt;
  • Eric vindt het vast fijn als je hem volgt op Instagram of Facebook;
  • We maken de winnaar bekend in het volgende maandoverzicht én diegenen krijgt natuurlijk persoonlijk bericht;
  • Veel succes!

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

4 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren