Pagina’s

Bookmug

Props

Jullie hebben ze vast wel eens voorbij zien komen op onze foto’s – props. Of in goed Nederlands: rekwisieten. Ik dacht dat jullie misschien wel weten wat onze favoriete props zijn en waar we ze vandaan halen. Komen ze!

De funko doll

Inmiddels al heul lang hartstikke populair op #bookstagram, de tag waarmee je op Instagram alles, maar dan ook echt alles over boeken kunt vinden. Ik haakte wat laat aan, maar inmiddels heb ik er ook een aantal. Altijd leuk toch, meedoen aan een hype? ? Dit zijn mijn favorieten:

Funko Pop

Een dinosaurus

Geen idee hoe het komt, maar ineens was ik helemaal weg van de dino. Ik heb er totaal geen verstand van, maar ik heb me laten vertellen dat het geen ‘echte’ is. Nou ja, hij is natuurlijk sowieso niet echt, want ze zijn uitgestorven. Maar dat bedoelde de verteller niet, geloof ik. Anyway, hij komt van de kringloop, hij heeft me 50 cent gekost en ik ben er blij mee. End of story!

Props

Een toffe mok

Ik houd ervan, een goede grote bak koffie of thee. De meeste die ik heb, zijn van de kringloop (verrassend hè?), maar de boy friend bracht deze voor me mee uit Disney World in Florida. En ik vind ‘m fantastisch, dus ga er maar vanuit dat jullie ‘m nog heel vaak gaan tegenkomen. *zwijmel*

Bookmug

De vintage typemachine

Vintage boekenblog, vintage typemachine. Logisch! Ik heb er 2, eentje via Marktplaats en een via een weggeefhoek op Feestboek. Geruild tegen een bak snoep voor de kids. Ik hartje typemachines, het liefst zou ik ze in alle kleuren van de regenboog hebben. Maar ja, dat druist dan weer tegen mijn minimalistische principes in. Maar cool zijn ze!

Mijn geliefde assistente

Anne natuurlijk! Nu is Anne geen prop, maar ze verschijnt wel regelmatig op foto’s, dus ik moest haar wel vermelden in deze lijst. Want anders wordt ze heel erg boos en geloof me, dat wil je niet. Anne komt uit het asiel in Tilburg en is uniek en onbetaalbaar. Sorry mensen.

Anne

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

5 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren