Pagina’s

best of kerst

De allerleukste kerst blogs

Kunnen jullie de Christmas cheer nog een beetje aan of komt de joy to the world je inmiddels al je neus uit voor het festijn goed en wel is begonnen? Is dat laatste het geval dan zien we je volgend jaar wel weer 🙂 . Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van al die kerstvreugde heb ik onze december blogs hieronder gebundeld. Enjoy!

 

Een onverwachte kerst

 

Meer kerst dan je aan kunt

Sinds kort zitten we écht tot onze nek in de mooie zinnen die we links en rechts tegen komen, maar vorig jaar was er al een kerst editie; twaalf quotes voor een glanzende kerstdag. En ze zijn nog steeds mooi.

Mirjam haar betoog voor het korte verhaal heeft mij overtuigd om vaker een verhalenbundel te lezen rond de feestdagen. Waarom juist een korter verhaal zo handig is in december lees je hier. Met natuurlijk ook meteen de leukste bundels op een rij hè 🙂 .

Jolanda heeft trouwens nog een geweldige aanvulling voor die lijst; check hier.

Maar voor een lekkere dikke pil valt ook wat te zeggen hoor.

Even iets heel anders dan al die boekentips? Weten jullie nog dat Anita een feuilleton schreef? Hier is de link naar het eerst deel.

Een leuker kerstboek dan dit moet ik nog steeds vinden. Wie heeft hem inmiddels ook al gelezen? Niet? Doen hoor!

best of kerst

 

Daarom stond ie ook in die top 12 die we ooit samenstelden. Maar daar staat nog veel meer leuks op. Dus wie deze kerst compleet inspiratieloos is, moet dit blog echt even terug lezen.

Lees nog een keer over Love Actually en een grote Ogma favoriet.

Waar ga je nou al die boeken vandaan halen? Als je straks die kerstontbijtjes, -brunches en -diners achter de rug hebt dan kan je al die calorieën er af gaan winkelen in Roden. De jaarlijkse boekenmarkt voor het goede doel is dit jaar op 28 en 29 december. Vorig jaar hadden ze erg veel leuks, kijk maar.

En deze kerstwens met prachtige illustratie van Machteld staat nog steeds. Fijne dagen voor jullie van Tineke, Mirjam, Anita, Jolanda, Simone en Jan-Rutger

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

5 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren