Pagina’s

cavia kerstverhaal

Het laatste vakje van de Ogma adventkalender: een cavia kerstverhaal

Ben ik de enige die het als niet-gelovig opgevoed mens soms lastig vind om de oorsprong van het kerstverhaal aan mijn kinderen te vertellen? Vast niet. Mijn oplossing? Het cavia kerstverhaal. Uitgegeven (in het Engels, maar bij voorlezen heel makkelijk te vertalen naar het Nederlands) door Bloomsbury door dezelfde mensen die ook A Guinea Pig Pride and Prejudice en A Guinea Pig Oliver Twist maakten. Alleen de foto’s maken het al waard. Hilarisch, literair en het verhaal terug gebracht naar de essentie. Ideaal, wat mij betreft.

 

cavia kerstverhaal

 

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren