Pagina’s

kerstgedachte

Ogma’s adventkalender vakje 9: over kerstgedachte gesproken…

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog eindigde. Toen de oorlog in 1914 begon dacht men nog voor de kerst thuis te zijn. Dat liep anders. Vier jaar geleden maakte Sainsbury’s, zeg maar de Engelse Albert Heijn, hun traditionele lange kerstreclamespot over een gebeurtenis die kerst.

 

 

Er is ook een boek geschreven over deze bijzondere kerst, voor als je er meer over wilt weten.

Fotocredit: Pinterest

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren