Pagina’s

a touch of frost

Ogma’s adventkalender vakje 6: wéér een give away!

Ook vandaag geven we weer een mooi tweedehands kerstboek weg, een give away voor iedereen die in de stemming wil komen. Kerst met Frost, Tineke schreef er eerder over.

 

Waar ging het ook al weer over?

Tien dagen voor kerst verdwijnt de dochter van de plaatselijke prostituee. Ergens tussen zondagsschool en haar huis moet er iets gebeurd zijn waardoor ze niet thuiskomt. Detective Constable Clive Barnard komt net aan in Denton en moet met Jack Frost samen gaan werken. Beiden zijn niet blij met deze samenwerking. Barker de ijverige, gretige nieuwe agent in zijn foute pak. Frost, de nurkse detective die alles op zijn eigen manier doet en daar de regels niet zo nauw bij neemt. Zijn vrouw is net overleden en dat is te zien aan de staat van zijn overjas.
Gezien het winterse weer zijn de overlevingskansen van het meisje niet groot en de druk om haar te vinden wordt flink opgevoerd. Zo ver zelfs dat Frost door zijn chef wordt verzocht contact op te nemen met de dorpsgek die beweert psychische krachten te hebben. In plaats van het meisje vinden zij echter een lichaam dat al jarenlang begraven ligt. Het lijkt er op dat ze de sleutel hebben gevonden voor een oude vermissingszaak. Van het meisje ontbreekt alleen nog ieder spoor…

 

a touch of frost

 

Ook vandaag hoef je alleen een reactie hieronder achter te laten. Dit bericht via social media delen en/of leuken is niet verplicht, maar vinden we wel heel lief. Reageren kan tot en met woensdagavond 19 december, met een geldig e-mailadres. De winnaar krijgt dan direct bericht zodat het boek nog voor kerst bezorgd kan worden. Succes!

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

7 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren