Pagina’s

Kerstquiz

Ogma’s adventkalender vakje 3: kerstquiz!

Gisteren verscheen er op JufJolandablogt.blogspot.nl, het onderwijsblog van Ogma’s Jolanda, een razend leuke kerstquiz. Geïnspireerd door de jaarlijkse geschiedenisquiz van BBC History Magazine. Wil jij je kennis ook bijspijkeren doe dan vandaag en volgende week maandag mee met deze quiz. Op 24 december verschijnen de goede antwoorden!

 

Kerstquiz

Foto credit: Pixabay

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren