Pagina’s

Ogma’s adventkalender vakje 2: een klein kerstsprookje

Vandaag in Ogma’s adventkalender een mooie uitspraak van een van onze favoriete schrijvers:

Fairy tales are more than true not because they tell us dragons exist. But because they tell us that dragons can be beaten.

 

Hebben jullie een favoriet kerstsprookje of kerstverhaal? Deel het met ons, we horen graag van jullie.

Uitgelichte afbeelding: Kaboompics

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

2 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren