Pagina’s

Kinderboekenweek

Gastblog van een dagboek fan: Chloë opent de Kinderboekenweek

Dagboek van een muts Rachel Renée Russell

Mijn blog gaat over dagboek van een muts het is een hit over de hele wereld heel veel meisjes vinden deze serie leuk net zoals ik hij is al heel vaak verkocht de ene keer 25000 keer volgens mij en een keer 95000 keer heel vaak dus het is eigenlijk vannaf 10 tot 12 jaar maar ik ben 9 maar ik kijk niet altijd naar de leeftijd het gaat over een meisje nikki hij de serie heft al 12 boeken het nieuwste boek heet bff’s voor even eigenlijk is hij in het engels maar hij is vertaalt ik hou heeeeeeeeeeeeel erg van dit boek hij is echt super leuk.

 

Dagboek van een muts

 

Ik ga je nu een stukje vertellen over dagboek van een muts het is een meisje nikki die heft een dagboek en schrijft er al haar geheimen in en ze heft een aardsvijand Mackenzie Hollister en in een deel heft ze haar dagboek gestolen het zijn knots gekke verhalen en het is soms een beetje irritant als alle meisjes dit boek willen lezen op mijn school soms dan reserveer ik een boek van dagboek van een muts maar dan wordt hij weg gepakt door iemand anders mijn lievelings deel is puppy love deel 10 en dan kommen we al bijna bij het einde aan maar een ding dagboek van een muts is heel populair.

Geschreven door Chloë Madlon 9 jaar

Ps. Ik vind deze serie leuk omdat ik hou van dagboeken lezen.

Ps ik heb nog niet alle boeken gelezen.

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

One Comment

  • anitawillems

    4 oktober 2018 at 08:13

    Wat een leuk verslag Chloë! Mijn dochter is ook erg fan van Dagboek van een Muts. Ik denk dat ze inmiddels alle delen wel gelezen heeft.Heb jij ze ook allemaal al gelezen? Of lees je ze vaker dan 1 keer?

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren