Pagina’s

wrap up augustus

Augustus in foto’s (en boeken)

Deep summer is when laziness finds respectability.
Sam Keen

Precies, in de zomer hoor je luiheid te respecteren. En daarom maak ik vandaag niet te veel woorden vuil aan onze zomer. Ik laat het gewoon zien.

 

Kofferbakbuit

‘We gingen vandaag met een lege doos in de kofferbak op stap en kwamen zo weer thuis’, aldus Jolanda.

book haul

Maar goed dat jullie niet met de fiets weg zijn geweest! Wat een geweldige buit.

 

Bergtoppen, festivals en pluizig spul

Pop goes the Weasel

Die e-reader naar de top van de berg krijgen was niet zo moeilijk. Een kleuter met polderbeentjes naar boven coachen was iets meer werk. Maar ze heeft het toch maar geflikt met wat hulp van iedereen, ik ben er trots op. Ook wel een beetje op mijzelf. Ik heb tenslotte ook polderbenen…

 

Anderwereld

Ja dat is ook wat. Ging ik op het Imaginarium Festival op visite bij Anderwereld en bracht ik alleen maar boeken weg. Ik kocht helemaal niks! Maar ja, ik ben dan ook nog steeds bezig met het leeg lezen van mijn kasten hè. Hoe dat gaat? Tomtidom…

 

catfulness

We hebben er een Koddige Kater en een Poezelige Poes bij. Wat zijn ze lief hè? Zwart-wit katertje heet Milo, omdat de kleuter dat zo heeft bedacht. En het poesje met de rode vlekken heet Ginny. Het grote kind had eerst iets anders in gedachten, iets heel ingewikkelds. Maar opeens zei ze: ‘Ginny! Want het is het enige meisje uit een groot nest met katers en ze heeft rood haar en ik houd van Harry Potter.’

 

Mirjam las ook een paar boeken

wrap up augustus

Maar ik werd voornamelijk afgeleid door de man met de viool <3. Nee grapje joh! Vooral Het verdriet van de engelen vond ze erg mooi. Zet hem op je lijstje.

 

Toch nog een paar links en tips:
  • Toen Mirjam de foto van haar gelezen boeken doorstuurde gaf ze meteen even door dat de schrijfster van Job goes viral, Annemarie Haverkamp, altijd goede columns schrijft. Ik moest ze zeker aanraden en gaan lezen. Bij deze aangeraden, lezen ga ik zo spoedig mogelijk doen. Jullie ook?
  • Ja en de columns van Sylvia Witteman vinden we beide leuk, ook als ze niet over katten gaan, maar over hete zomers.
  • Chantal van Hoofdstuk 12 heeft de komende maanden wat leuks in petto om er voor te zorgen dat we met zijn allen blijven lezen en meer gaan lezen. Houd haar in de gaten!
  • Een fijne recensie van een boek over een van mijn favoriete bands. Dank je Miranda. Ik krijg meteen weer zin in het draaien van een plaatje en terug gaan naar Seattle.
  • Anita deed opmerkelijke observaties op de camping.
  • Volgend jaar ga ik naar dit hotel op vakantie! En heus niet alleen omdat het in Londen staat.

 

Niet vergeten!

Vergeet je niet op te geven voor onze leuke kerst swap. Ik snap ook wel dat de gedachte aan hulst en kerstkoekjes misschien wat te veel is terwijl de tent nog uit aan het hangen is, maar the early bird catches the worm? Lees er hier alles over.

Kerstswap

Geen wrap up maar een to be read

Handig als ik ben gaf ik deze maand alles wat ik had gelezen weg voordat ik ze gezellig samen op de foto kon zetten. Jullie overleven dit wel neem ik aan. Omdat morgen september begint heb ik maar vast een stapel gemaakt met wat ik van plan ben om in de nieuwe maand te gaan (uit)lezen. Maar ik laat natuurlijk nog tijd over voor de nieuwe Robert Galbraith die op 18 september uit komt!!! *happy dance* En wat zijn jullie plannen?

To be read september

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren