Pagina’s

Deze schattige Instagrammers wil je volgen!

Deze schattige Instagrammers wil je volgen!

Bookstagrammers zijn leuk om te volgen. Ik doe veel inspiratie op voor nieuw leesvoer van een rondje op Instagram, en het is ook nog eens een lust voor het oog. Maar het wordt wat mij betreft pas echt geweldig als boekfotografie wordt gecombineerd met schattige dieren <3 En dan niet van het kaliber; poes slaapt, ik pleur mijn boek ernaast et voilá, zoals ik met wijlen Ragnar deed. Nee, er zijn accounts die volledig zijn gewijd aan weldoordachte foto’s en goed getrainde modellen. En dat is mooi!

 

Geen makkie

Een aantal van mijn favorieten deel ik met jullie vandaag, maar eerst laat ik nog even zien dat het nog niet meevalt om je geliefde huisdier zo af te richten dat het gezellig met een boek op de foto gaat. Zo maakte ik een simpel decor. Pakte rat Schurfie en liet hem wat rondlopen in het decor. Schurfie beukt het decor omver. Schurfie blijft niet stil zitten. Schurfie springt van de kast af. Enfin, ik heb meer dan 35 opnames gemaakt en ik had 2 assistenten nodig. Dat leverde 2 bruikbare foto’s op. Doorzettingsvermogen voor een huisdier vs boek feed is vereist!

 

Deze schattige Instagrammers wil je niet missen uit je feed

 

Kijk dit schatje eens stil zitten. Is hij niet lief? En dan zijn naam: Ernest Hedgingway.

 

Geen dagelijkse posts, maar wel hele informatieve én natuurlijk schattige. Deze hond wil ik voor mijn verjaardag.

View this post on Instagram

Haven’t posted in a while because I’ve been teaching like crazy! And, guess what? I’ve been spending A LOT of my time analyzing poems with my 9th graders. And I’m loving all of the amazing insights they bring to the poems we are reading and deconstructing and discussing. So imagine my excitement to receive this beauty in the mail today! “From Totems to Hip-Hop: A Multicultural Anthology of Poetry, Across Americas, 1900-2002,” edited by Ishmael Reed, provides a survey of American poetry that includes voices not traditionally valued in the canon alongside fan favorites like Robert Frost. The anthology is organized by universal topics like nature & place, family, and politics and demonstrates how poets can speak to each other (despite time, space, and different backgrounds). #fromtotemstohiphop #ishmaelreed #poetry #nctevillage @nctegram @perseus_books

A post shared by Dog-Eared Book Reviews (@dog_earedbookreviews) on

 

Dit moet wel het best afgerichte knaagdier ter wereld zijn! The Book Ferret kan prachtig poseren.

View this post on Instagram

Wishing you a Wonderful Weasel Wednesday! 🐾 . . I have no doubt this little bear will actually be so happy we are leaving him alone today. Yesterday he took book photos all morning and then got a dreaded BATH, followed by a horrible horrible trip… outside! 😱 (We took him to the end of our street, then ran back to the apartment 😅). I think he’s going to enjoy his uninterrupted sleeps today! Did you know ferrets can sleep up to twenty hours a day? So sleepy! 💤 They sure make up for it when they’re awake, though! 🙌🏻 . . Give Diggle some 🙌🏻💙 in the comments if you think he looks handsome today! 💬 . . . #thebookferret #books #bookstagram #bookworm #booknerd #bookpets #bookaddict #bookphotography #bibliophile #instabook s #ferret #instaferret #ferretsofinstagram #petsofinstagram #bookstagramfeature #digglebear #larusticchicboutique #ferretbandana #handsome #thatface #champagnemitt #weaselwednesday

A post shared by Meredith • Salt Lake City (@thebookferret) on

En onze eigen Anne van Mirjam mag natuurlijk niet ontbreken. Want soms mag zij ook op de foto met een boek 😉

 

Ik oefen nog even…

Deze schattige Instagrammers wil je volgen!

Die fret heeft misschien ook wel 100 takes nodig voordat er een fatsoenlijke foto tussen zit en ik vind deze toch behoorlijk lief geworden. Toch jammer dat Schurfie het niet op konden houden tijdens de photoshoot…. Plankenkoorts? Mijn 20th anniversary Philosophers Stone zal in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn. Volgende keer oefenen we maar met een oud kringloopboek.

Deze schattige Instagrammers wil je volgen!

 

Welke Instagrammers volgen jullie graag? Laat het weten in een reactie.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

One Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren