Pagina’s

gelezen in april

Wat viel er op aan april?

Is jullie niets bijzonders opgevallen aan april? Op Ogma dan hè, anders wordt de lijst wel erg lang. Ik schrijf dit blog op 30 april om kwart over 9 in de avond op de allerlaatste nipper. Een gewoonte die ik op 31 maart helemaal vergeten ben. Dus op 1 april was de grote grap dat er geen maandoverzicht verscheen. De schande! Of hebben jullie het eigenlijk niet eens gemist? Zeg het maar eerlijk hoor 😉 .

 

april

 

April dus

Het ontbrekende maandoverzicht was voor jullie merkbaar, maar achter de schermen viel mij ook wat op. Iedereen las dat het een lieve lust was (let zo even op de stapel boeken die Mirjam in april wist te verslinden), er gingen boeken Erin & Eruit, er werden verre reizen gemaakt en 40e verjaardagen gevierd. Maar het schrijven voor Ogma, het ging bij mij persoonlijk even niet zo. Eigenlijk vond ik online zijn al een heel gedoe.

  • Ik was een beetje te druk met lekker veel zelf maken. (Collega Anita bedankt!)
  • Misschien moet ik eens een betere planning maken en de tijd maken voor het schrijven: hier tips!
  • Giovanna haar blog over schrijfinspiratie is ook een goed begin voor mij denk ik. Zie punt 1.
  • Ik vind Chantal haar oplossing voor een inspiratie dip ook erg leuk. Een vraag maar raak sessie! Lijkt het jullie eens wat voor Ogma?
  • De volgende link heeft weinig met schrijven te maken, maar was gewoon een blogpost waar ik van heb genoten in april, zie dit. Mooi hè?

 

gelezen in april

Door Mirjam gelezen in april

 

Perfecte vakantieboeken

Mirjam las een indrukwekkende stapel boeken en iets meer dan een uur geleden sloeg ik de finale van één van de meest pakkende trilogieën die ik in tijden heb gelezen dicht. Al dat leesvoer moet gewoon even landen, en dan geef ik mijn opgedane ervaringen weer met veel plezier door aan jullie. Net zoals de rest van team Ogma. Booya!

Maar er zijn meer ideeën. Alle bladen en blogs staan natuurlijk al vol met BN-ers, lezers, schrijvers etc die vertellen over hun favoriete boeken. Over het boek dat ze op hun nachtkastje hebben liggen of dat ene jeugdboek dat ze nooit zijn vergeten. Ik ben er gek op, die rubrieken. En met de zomer in aantocht willen wij dus graag van jullie horen welke boeken perfect zijn om mee te nemen op vakantie! Wat is jouw ultieme vakantieboeken top 5? Welk boek wil jij op Schiphol stiekem in koffers van andere reizigers stoppen? Of in tuinen / op balkons gooien (staycation is ook heerlijk)? Mail ons als je mee wilt doen aan onze nieuwe rubriek. Collega bloggers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 

het perfecte vakantieboek

 

Vertel ik een andere keer even over een vintage-boeken-picknick-party ideetje, oké? Zomer, ik heb er nu al zin in 😉

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren