Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • De Anderwereld Mystery Box is nieuw! (En ik test hem voor jullie uit)
Anderwereld Mystery Box unboxing

De Anderwereld Mystery Box is nieuw! (En ik test hem voor jullie uit)

Kennen jullie het concept boeken box? Je bestelt een boek, maar welk boek je krijgt toegestuurd blijft een mysterie totdat het pakketje bij je wordt bezorgd en je als een bezetene de doos open scheurt om te zien wat er in zit. En bij dat boek zitten dan nog eens allerhande boekige cadeautjes; nog meer om uit te pakken!

Een begrip in boekenland

Deze mystery boxes zijn inmiddels een begrip in boekenland en ze zijn verkrijgbaar in diverse thema’s. Op veel boekenblogs en Youtube vind je enthousiaste unboxings, ik deed er eerder ook al eens eentje. Online boekwinkel Anderwereld is nu ook begonnen met het maken van deze boxen. Natuurlijk met een fantasy thema, ze verkopen immers vooral (tweedehands) fantasy en science fiction boeken en zijn door het hele land te vinden op fantasy festivals en evenementen.

Om een lang verhaal kort te maken, ik kon mij ondanks een challenge om mijn boekenkast te minimaliseren niet beheersen en besloot de box uit te proberen. En ik onderhandelde er voor jullie ook nog wat leuks bij dus lees vooral even verder 😉

Anderwereld Mystery Box unboxing

Mijn verwachtingen zijn natuurlijk hoog als er op de doos al wordt aangekondigd dat het hier om leuke post gaat!

Anderwereld Mystery Box unboxing

Ik ging een beetje grabbelton-stijl te werk bij het uitpakken. Het eerste dat tevoorschijn kwam was deze confetti. Nu zijn er heel veel mooiere bookstagram accounts op Instagram te vinden dan die van mij, maar zo wordt het in ieder geval een vrolijke boel!

Anderwereld Mystery Box unboxing

Het volgende item dat tevoorschijn komt! Thee en chocolade is altijd een goed cadeau hè 😉

Anderwereld Mystery Box unboxing

Ik verstuur graag leuke post, dus deze kaart is ook zeker welkom.

Anderwereld Mystery Box unboxing

Vanaf de eerste editie in 2014 zijn wij bijna elk jaar naar het Imaginarium festiva geweest. En dankzij de Anderwereld Mystery Box dit jaar dus ook weer. We plannen onze zomervakantie dus mooi rond Imaginarium en Castlefest heen (Castlefest ja, want Robin Hobb komt, whaaaaaaaaa). Echt een heerlijke verrassing dit festival kaartje.

Anderwereld Mystery Box unboxing

Maar een boekenbox draait natuurlijk om een boek; Schaduwkoningin van Garvin Pouw in dit geval. Ik kende de titel nog niet en ik heb ook nog geen idee of het een mooi verhaal is, maar de cover is veelbelovend. Update volgt! De bijpassende boekenlegger en magneet maken het helemaal af. De ketting is meteen ingepikt door mijn oudste dochter die inmiddels haar eigen fantasy verhaal heeft bedacht bij de Schaduwkoningin. Die ketting is nu een poort naar een andere wereld, waar dochterlief de warrior princess uithangt. Vet cool! Jongste dochter greep meteen de bijbehorende kleurplaat, gemaakt door Hatsaflatsa. Ook die kreeg ik niet meer terug.

Anderwereld Mystery Box unboxing

Zie de confetti meteen van pas komen 😉

Anderwereld Mystery Box unboxing

Dat alles aangevuld met nog meer leuke en handige boekenleggers en de nodige flyers. Ik vond het bijzonder mooi dat de non reclame goodies bij elkaar pasten qua kleur. Voor 27,50 euro (exclusief verzendkosten) echt een geslaagde boekenbox!

Met korting voor jou?

Staat er nu op het letterboard dat er een korting in zit? Jaaaaaa! Van Anderwereld mogen we jullie een kortingscode cadeau doen voor hun tweedehands mystery boxen. Je kunt de rest van de maand maart de volgende code gebruiken om een Nederlandstalige of Engelse box te bestellen met een selectie van tweedehandsboeken: ogmamysterymaart. Goed voor 10% korting en wat je krijgt is natuurlijk een verrassing.

Nog meer keuze

Tot 31 maart kun je ook weer een box met een nieuw boek bestellen. En er is voor ieder wat wils, Anderwereld maakt namelijk ook boxen voor kinderen in maar liefst twee leeftijdscategorieën. Verleidelijk!

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

3 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren