Pagina’s

Valentijn

Relatie/Retail therapie

Valentijn komt er weer aan lieve volgers! Natuurlijk is het een hartstikke commerciële bedoening, puur om de kaart- en bloemenverkoop te stimuleren. En chocolade. Maar laten we wel wezen, het is niet cool om op 15 februari te moeten zeggen dat jouw geliefde Valentijnsdag commerciële Amerikaanse nonsens vindt / aan minimalisme doet / je vergeten was. En je dus niets gekregen hebt.

Geen inspiratie? Ogma geeft graag een paar originele tips, niet geheel toevallig boekgerelateerd. Zodat jij je partner eens lekker kunt verwennen. Of je schuift jouw sweetheart deze lijst onder ogen, kan ook natuurlijk. 😉

 

 

Valentijn

Bakkie leut

Geef je partner een mok van zijn of haar favoriete vent! En nee, dan bedoel ik niet met een foto van jou. Als het goed is, weet je eega wel hoe je eruitziet. Sherlock Holmes natuurlijk! Er is ontzettend veel merchandise te vinden van Benedict, maar een mok is superhandig. Kan je eega mooi op het bureau zetten en iedereen vertellen dat ze Sherlock van Valentijn heeft gekregen. Voor jezelf koop je natuurlijk een matchend exemplaar, obviously.

 

Singing in the rain…

Hoe romantisch is het, samen onder 1 paraplu? Ik heb een spuughekel aan de regen, maar door deze paraplu ga ik bijna hopen dat het regent op 14 februari. Welnee, ik zit veel liever op de bank. Of in een goed restaurant. Maar je snapt wat ik bedoel.

 

Valentijn

Een boek!

Het ultieme cadeau is natuurlijk een boek. Maar alleen als je precies weet welk boek je partner graag wil hebben. Alternatief idee: geef je liefje je creditcard (misschien de limiet een beetje naar beneden schroeven), stuur hem/haar naar de boekhandel en zeg dat jij in de tussentijd op de kids / hond / oma let. Veel plezier schatje!

 

Een romantische get away

Geef je partner een weekendje weg! Ideaal zou natuurlijk rond Valentijn zelf zijn, maar dat is misschien wat ‘short notice’. Zorg daarom dat je op 23 april oftewel de Dag van het Boek in Catalonië bent. Op die dag komen de dames er wat bekaaid vanaf, dat geef ik toe. Zij krijgen van hun partner een roos. Maar de mannen zitten die dag op rozen. Die krijgen namelijk een boek cadeau!

 

Valentijn

Boekenclub

Begin samen een privéboekenclub. Lees tegelijkertijd hetzelfde boek (regel een hardcopy voor de ander, schrijf er iets liefs in, werkt altijd) en bespreek het samen. Geef de ander vooral gelijk, anders wordt het ruzie. Niet fijn. Houd je niet van lezen? Wat doe je hier dan? Toch doen, lezers vallen op lezers, niet op tv-kijkers. Echt waar.

Benieuwd waarmee de Ogma-redactieleden hun lieftallige partners verrassen op de dag van de liefde? Binnenkort hier te lezen. 🙂

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren