Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • De afsluiter van onze feestweek: Win Het Museum van Zonderlinge Zaken
Museum van zonderlinge zaken

De afsluiter van onze feestweek: Win Het Museum van Zonderlinge Zaken

Ik ben dol op Alice Hoffman. En daarom vind ik het ook zo fijn dat ik dit mooie boek van haar weg mag geven. Het museum van zonderlinge zaken brengt (net als De Duivenhoudsters, en een andere favoriet van mij Magische Praktijken) vervlogen tijden, een vleugje magie en een prachtige schrijfstijl bijeen.

Museum van zonderlinge zaken

Het museum van zonderlinge zaken

Coralie treedt op als de Meermin in haar vaders Museum van Zonderlinge Zaken, een rariteitenshow, naast de Wolfman en het Vlindermeisje. Op een avond stuit ze op een aantrekkelijke jongeman die bij de Hudson in het maanlicht bomen aan het fotograferen is. De opvallende fotograaf is Eddie Cohen, een Russische immigrant die is weggelopen uit de Russisch orthodoxe gemeenschap in de Lower East Side, waar hij werkte als leerling-kleermaker. Terwijl Eddie in New York de verwoesting na een beruchte brand fotografeert, raakt hij verstrikt in het verdachte mysterie achter de verdwijning van een jonge vrouw.

Meedoen?

Wil jij Het museum van zonderlinge zaken graag lezen? Doe dan het volgende:

  • Reageer hier op het blog met een geldig e-mailadres;
  • Doe dat vóór 31 januari;
  • We vinden het heel erg fijn als je dit bericht deelt of je vrienden vertelt over ons boekenblog;
  • Op 31 januari maken we de winnaar bekend;
  • Veel succes!

Deze win actie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

22 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren