Pagina’s

Wouter Helders

Jubileum Feestweek!! Win Verraad van Wouter Helders

Zoals maandag beloofd schotelen we jullie deze hele week leuke win acties voor. Omdat we jarig zijn. Omdat we jullie leuk vinden. Omdat we van een overschot aan boeken af moeten. Nee, dat laatste strepen we door! Omdat boeken uitdelen het leukste is wat er bestaat. Enig idee hoeveel boeken wij als redactie onderling aan elkaar doorsturen? Share the booklove 😉

Vandaag geven we een thriller weg van Wouter Helders. Een schrijver die na een paar jaar in het bankwezen te hebben gewerkt het roer drastisch omgooide. Dat begrijp ik wel, ik heb ook in het bankwezen gewerkt.

 

Wouter Helders

 

Verraad

De Vlaamse Sofie Lafleur werkt als oorlogsverslaggeefster in Mali als ze sergeant David Morgenstern, een Nederlandse commando, ontmoet. Een mortieraanval op de basis van de Nederlandse troepen die ze ternauwernood overleven, brengt hen dichter bij elkaar. Sofie is pas net terug in België als David tijdens een aanslag op een patrouille levensgevaarlijk gewond raakt.

Een paar dagen later ontvangt Sofie een raadselachtige foto van een anonieme afzender. Een van de mannen die erop staat herkent ze onmiddellijk: Chris Hurkman, de CEO van Hurkman & De Graaff, een door schandalen geplaagd Nederlands mijnbouwbedrijf waarmee ze nog een appeltje te schillen heeft.

Gedreven door het verlangen wraak te nemen op de man die haar twee jaar eerder heeft verraden, besluit Sofie in de zaak te duiken. Ze komt er snel achter dat iets niet klopt. Als David kort daarna uit het niets contact met haar opneemt, omdat hij een van zijn omgekomen collega’s denkt herkend te hebben op straat en haar hulp inroept, komen ze samen een levensgevaarlijke samenzwering op het spoor.

In het Caribisch gebied komt het tot een uitbarsting en de hoofdrolspelers in het complot beginnen als dominosteentjes om te vallen. Sofie en David hebben geen andere keuze dan te vechten voor hun leven.

 

Meedoen?

Wil jij Verraad graag lezen? Doe dan het volgende:

  • Reageer hier op het blog met een geldig e-mailadres;
  • Doe dat vóór 31 januari;
  • We vinden het heel erg fijn als je dit bericht deelt of je vrienden vertelt over ons boekenblog;
  • Op 31 januari maken we de winnaar bekend;
  • Veel succes!

Deze win actie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

37 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren