Pagina’s

De misdaad van graaf Neville

Happy New Year! (We gaan het helemaal anders doen!)

Zo, is iedereen wakker geworden met alle vingers nog intact? Iemand nog wat leuks gewonnen in de Oudejaarsloterij? Of doen we het met een troostprijs van overgebleven oliebollen en een restje champagne? (Zoals de man en ik.) Best lekker op een brakke maag hoor. Wij van Ogma wensen jullie in ieder geval het allerbeste voor 2018. Natuurlijk met heel veel leesgeluk.

 

Zin in nog een feestje?

Oké, het is gisteren vast een beetje later dan normaal geworden, maar we hopen dat jullie zin hebben in nog een klein digitaal feestje vandaag. Het zit namelijk zo, Ogma bestaat vandaag twee jaar. Da’s best leuk toch? Wij hebben behoorlijk genoten van de afgelopen twee jaar, worden elke dag blij van onze lezers en hun reacties en we hopen dat jullie hetzelfde over ons denken. Bij deze verlengen we de contracten dus weer voor een paar jaar, maar wel met een paar kleine aanpassingen. Omdat onze privé levens ook blijven veranderen. Wellicht herkenbaar 😉

Zo zijn jullie het gewend om elke werkdag een blog voorgeschoteld te krijgen. Dat worden er nu drie per week, op maandag, woensdag en vrijdag. We staan trouwens open voor gastbloggers, nieuwe recensenten, illustratoren, verhalenschrijvers! Dus wil je ook graag over boeken schrijven stuur ons dan eens een mail (contact@ogma.nu). Wie weet verschijnt er dan binnen een half jaar wel drie keer per dag een artikel op Ogma!

 

De misdaad van graaf Neville

Feestweek en cadeautjes: De misdaad van graaf Neville

Bij een feestje horen cadeautjes. En omdat er aan boeken nooit een gebrek is in onze kasten, leek het ons een leuk idee om de eerste week van het jaar te beginnen met alleen maar cadeautjes. Vandaag stellen we het eerste boek in onze win-actie reeks voor; De misdaad van graaf Neville.

Maak kennis met de tragiek van het gezin Neville: ze bezitten nog wel een adellijke titel, maar geen geld en moeten hun landgoed verkopen. Traditiegetrouw zullen ze nog eenmaal een tuinfeest geven. Maar als een waarzegster graaf Neville voorspelt dat hij op het feest een van zijn gasten zal vermoorden, komen de familieverhoudingen op scherp te staan. Zal de voorspelling uitkomen en de graaf als moordenaar de geschiedenis ingaan?

 

Meedoen?

Wil jij De misdaad van graaf Neville graag lezen? Doe dan het volgende:

  • Reageer hier op het blog met een geldig e-mailadres;
  • Doe dat vóór 31 januari;
  • We vinden het heel erg fijn als je dit bericht deelt of je vrienden vertelt over ons boekenblog;
  • Op 31 januari maken we de winnaar bekend;
  • Veel succes!

Deze win actie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

16 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren