Pagina’s

A very merry Dobby Christmas

A very merry Dobby Christmas

A very merry Dobby Christmas

“One can never have enough socks,” said Dumbledore. “Another Christmas has come and gone and I didn’t get a single pair. People will insist on giving me books.”

~ Dumbledore, Sorcerer’s Stone

 

Wij wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen toe. En genoeg sokken en boeken. Omdat kerst al gezellig druk genoeg is laten we het bij deze warme wens en prachtige illustratie. Geniet van dit feest zoals jij dat het liefste doet.

Wie maakte deze mooie kerst illustratie?

Machteld, van Studio Mach. Misschien ken je haar nog van onze boekenkast rubriek, ze was één van onze eerste deelnemers. Ga haar snel volgen! Dat kan op Instagram.

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

2 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren