Pagina’s

Dierendag by Anne

Dierendag by Anne

Dierendag! Dat schijnt dus de dag te zijn waarop je als mans trouwste vriend extra lekkere hapjes en heel veel knuffels en cadeaus krijgt en je je op de bank mag vleien. Hier dus niet hè, de Vrouw vindt dat allemaal onzin. Die knuffels krijg ik wel hoor, en op de bank mag ik ook, maar dat mag ik anders ook. Het schijnt hier iedere dag Dierendag te zijn. Tss…

Maar goed, dan zet ik zelf wel wat andere dieren hier in het zonnetje. O ja, het is een boekenblog. Boeken dus. Boeken over dieren. Mijn top 3, jongens en meisjes! Want hey, het is natuurlijk ook kinderboekenweek. Dus dat.

 

Dierendag by Anne

 

Tim wil een baasje – Bob Wolkers

Tim zit in het asiel en hij wil een baasje. Ik snap dat. Zelf heb ik ook in het asiel gezeten (bij mijn vorige eigenaren had ik de kat aangevallen en dat mocht blijkbaar niet) en op de bank bij de Vrouw is het echt een stuk beter dan in zo’n hok, geloof me maar. Maar goed, dit boek gaat dus over een hele knappe mopshond die net als ik ergens op de bank en liefst in bed wil liggen. O ja, en Bob is de zoon van Jan, moest ik van de Vrouw zeggen. Lekker belangrijk.

 

Stress! Leidraad voor een beter leven – Karen Wallace & Lydia Monks

Stress is dus helemaal niet goed voor je, ook niet voor varkens. Al dat werken ook niet, trouwens. Je kunt beter met je gat op de bank liggen. Helemaal fijn als iemand je af en toe wat lekkers brengt. Het duurt even voordat Lisa het varken het snapt (varkens schijnen trouwens intelligenter te zijn dan honden, geloof er niks van), maar uiteindelijk belandt ze ook met haar poep in de slagroom, zoals onze zuiderburen zeggen.

 

Nana, de avonturen van een Frans hondje – Piet Worm

Soms wordt al dat geluier op die bank wat saai en wil je als hond zijnde wat anders. Avonturen beleven! Heb ik ook gedaan, het ene moment was ik in Hongarije (echt waar, ik ben zeer bereisd) en het andere zat ik in een Nederlands asiel, in een hok. Net als Nana trouwens, de hoofdhond van dit boek. Ze gaat de hort op en wordt ook in een hok opgesloten, door allerlei rare mannetjes. Niet fijn!

Dit waren mijn boekentips lieve mensen, veel plezier ermee! Fijne Dierendag allemaal, ga lekker lopen met je hond (naar de dierenwinkel, voor iets lekkers), aai je poes of geef je goudvis vers water. Vinden we fijn. High five, Anne.

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a2549a0b5a10_selected-products” products=”1001004006013519,666861234″ name=”Dierendag” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren