Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • Celebrate Books Literatour Box; oeps, zat ie zomaar in mijn winkelmandje!
Herfst

Celebrate Books Literatour Box; oeps, zat ie zomaar in mijn winkelmandje!

HerfstSpoilervrije foto, voor de inhoud doorscrollen naar beneden

 

 

De eerste herfstachtige dag van het jaar. De regen sloeg tegen het raam en de wind huilde om het huis. Ik had nog geen dekens en warme sokken van zolder opgezocht, zat een beetje te kleumen op de bank met thee en een boek (Good Omens, vet grappig!). Twee dagen daarvoor lag ik nog op een ligbed in de tuin te bakken dus wie denkt er dan ook aan met warme dekens op de bank??? Nietsvermoedend opende ik tussendoor even Instagram en oh kijk, mijn waarde blog collega Mirjam had mij op een mooie foto gewezen. Dat doet ze vaak en ik word daar altijd blij van.

 

Tijd van de maand zeker

Toevallig trefde dit mij op een moment van de maand waarop ik bijzonder ontvankelijk ben voor impulsacties. Binnen drie minuten was de box besteld en de betaling afgerond. Wat? Wat?!?! Ik ging even rustig zitten, nam nog wat sterke thee en een Aleve Feminax en besloot het voorval maar even te vergeten. Dat bleek een goede zet, een cadeautje aan mijzelf als het ware. Want op een dag kwam de postbode een pakket vol cadeaus brengen en deed ik mijn eerste Celebrate Books unboxing.

 

Celebrate Books Unboxing

Oké, ik had natuurlijk plechtig beloofd om niet te gaan vloggen. Iets met dat huishouden van Jan Steen… Maar laat ik nu een dochter hebben die helemaal wég is van vlogs bekijken en wiens vurige wens het is om ooit het best bekeken vlog van Nederland te hebben (“Mama, ik wil een vlogcamera voor mijn verjaardag!”). Dus filmde zij het moment supreme; het uitpakken van de envelop. Het was zo authentiek. Met een niezende vader op de achtergrond. Een zusje dat om een koekje kwam zeuren. Maar ook met de beeldkwaliteit en traagheid van een B-film uit de jaren 20. Ze heeft besloten nog even verder te oefenen. Oefen ik met haar mee op mijn fotografische vaardigheden 😉

 

Celebrate Books

 

Zijn we blij?

Als het aan dochterlief ligt dan nemen we meteen een abonnement. De boekenleggers en de tegel heeft ze meteen ingepikt. Maar het is natuurlijk wel mijn cadeautje hè! En ik vind de deken heerlijk. Ook de tote bag met Ron er op vind ik heel erg leuk. Spellslinger zie ik nu overal voorbijkomen op blogs en Bookstagram account en ik was dus al nieuwsgierig, nu kan ik zelf een stukje lezen om te zien of ik dit boek eens moet gaan reserveren in de bibliotheek. Een planner! Ja, die komt bij mij echt goed van pas. Sterker nog, ik ga hem meteen even volpennen. We lopen namelijk hopeloos achter op de Ogma planning weet je….
Toch ga ik mijn dochter teleurstellen, een maandelijkse bestelling zit er helaas niet in. Daarvoor liggen mijn smaak en de inhoud van de dozen meestal te ver uit elkaar (ik wacht nog steeds op een thriller/detective box met fles wijn 😉 ). Deze box met alleen goodies was precies goed voor mij. Nog een paar jaar geduld miniboekenwurm van me, als je groot genoeg bent voor de boeken die er bij zitten, dan mag je volop bestellen!

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

4 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren