Pagina’s

 • Home
 • Boekige zaken
 • Waarom wij niet vloggen (maar wel gratis boeken weg mogen geven! Kom je een e-book pakket winnen?)
vloggen

Waarom wij niet vloggen (maar wel gratis boeken weg mogen geven! Kom je een e-book pakket winnen?)

Kunnen jullie je het leuke achter-de-schermen-vlog van The Black Indie Sheep nog herinneren? Ik kreeg daarna regelmatig de vraag waarom wij eigenlijk niet vloggen. Nou, ten eerste vlogt Jolanda hè. Zij kan heel mooi voorlezen, kijk dat hier en hier maar eens terug. En verder laat ik het vlog gebeuren met veel plezier langs mij heen gaan.

 

Waarom?

Ten eerste omdat ik jullie het volgende uitzicht wil besparen:

 

vloggen

 

De bende in de keuken en de lokale knokploeg van kleuter met kater die de broodtrommel leeg proberen te roven. Probeer dan nog maar eens een flitsend verhaal te houden over een boek met een stralende glimlach op je gezicht. Nope, niet mijn kopje thee. Ik laat dat graag aan de professionals over.

 

En een kijkje achter de schermen dan? Dat is toch ook gezellig?

Tja, dat wordt dan ook niet spannender dan dit:

 • Typt
 • Kijkt uit raam
 • Slokje thee
 • Verdwijnt uit beeld om krijsende kinderen op de achtergrond uit te schelden pedagogisch weer op het rechte pad te krijgen
 • Nog een slokje thee
 • Typtyp…
 • “Mamaaaaaaaa, ik heb dooooooooorst!!!!!”
 • Laat in alle haast de fles diksap op de keukenvloer kapot kletteren
 • Dweilt keukenvloer
 • Pakt chocolade
 • Nog meer uit het raam staren in de hoop de verloren gegane inspiratie terug te vinden
 • “Mama, mag ik wat lekkuuuuuuuurs?”
 • Zet opname apparatuur maar weer uit. Je kunt ook te veel online zetten weet je.

 

‘Mirjam, is het niets iets voor jou dan? ‘ appte ik haar vrolijk. Ook zij gaf een luid en duidelijk nee, mét visuele motivatie.

Vloggen

Wij laten het graag aan de professionals over ;). Kijken jullie graag vlogs, en naar welke dan?

 

Wat we wel graag doen is onze lezers verwennen

Het is feest bij The Black Sheep Indie, want gisteren bestonden ze 1 jaar. En daarom mogen wij jullie verwennen met heel veel e-books! Op vrijdag 15 september verloten wij het volgende thriller pakket:

 

The Black Sheep Indie thriller pakket

 

Wat moet je daarvoor doen? Gewoon hieronder een reactie achterlaten als je mee wilt doen én The Black Sheep Indie liken op Facebook. Dat is alles! Wie weet heb jij dan deze herfst weer een e-reader vol met spannende boeken. (Bedankt voor jullie reacties. Inmiddels is de loting gedaan en hebben we Trui gefeliciteerd met haar prijs. Maar er komen in de toekomst nog meer leuke win acties voorbij! Blijf dus vooral lezen en reageren.)

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

15 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren