Pagina’s

The Black Sheep Indie

The Black Sheep Indie – Behind the scenes

The Black Sheep Indie

 

Twee weken geleden schreef Simone van The Black Sheep Indie al een super leuk gastblog voor ons. Weten jullie het nog? En vandaag hebben we een geweldige primeur!!! Ogma mag vandaag haar allereerste vlog presenteren. Voor iedereen die wel eens wil weten wat een publisher zoal doet heeft zij een geweldige behind the scenes gemaakt. Trouwens, voor wie zich dat nog nooit had afgevraagd is deze video ook heerlijk om te bekijken.

Dus maak even koffie of thee, pak wat lekkers en ga er eens fijn voor zitten. Enne, Simone hoort graag wat jullie van haar vlog vinden 😉

 

 

 

Meer weten over The Black Sheep Indie? Kijk op theblacksheepindie.com en ga dan ook zeker naar de shop, want Simone doet jullie 25% korting op het totale aankoopbedrag bij The Black Sheep Indie cadeau!!! Gebruik hiervoor de code OGMA25 in de webshop, deze is tot 1 september geldig. Geniet van dit zomerse geschenk en deel dit bericht vooral met je vrienden.

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren