Pagina’s

Prijzenpakket vakantie verhaal

Ogma deelt uit! Over cadeaus en vakantie

*Tromgeroffel*

Zo, dat viel echt niet mee zeg om een winnaar te kiezen uit de inzendingen van de schrijfwedstrijd. Laat ik beginnen met iedereen ontzettend te bedanken voor al hun harde werk. Wat leuk dat jullie mee hebben gedaan! Laten we eerlijk zijn, de keuze uit schrijfwedstrijden van hele grote, mooie organisaties en uitgeverijen is zo groot en dan toch meedoen aan ons experiment. We blozen er van 🙂

 

Prijzenpakket vakantie verhaal

(Een greep uit de prijzen, met bijdrages van o.a. Theefit, Cardcetera en Xander Uitgevers.)

 

Het onvermijdelijke gebeurde; we konden niet kiezen! Dus is er een gedeelde eerste plaats. De winnaars zijn Dave Huygen met ‘De vijftiende dag’ en Annette Akkerman met ‘Gevaarlijk dubbelspel’. De prijs hoeven ze niet te delen, we maken gewoon een extra pakket 😉 Vanaf nu verschijnt er elke maandag een aflevering van ‘De vijftiende dag’ en op elke vrijdag één van ‘Gevaarlijk dubbelspel’. We hopen dat jullie de verhalen met plezier zullen lezen.

Nancy Elferink wist met haar verhaal ‘Zomer’ naadloos aan te sluiten bij de vintage sfeer van Ogma en gebruikte oude brieven in haar plot. Daar houden wij van. De tweede prijs gaat naar Nancy! De winnaars hebben inmiddels bericht van ons ontvangen.

 

Dwarsligger

En dan was er ook nog de win actie na de Minicursus Christie voor Beginners van Jolanda. De Rafflecopter heeft een naam getrokken uit alle deelnemers en de winnaar van de Dwarsligger met maar liefst twee detectives van Agatha Christie is: Esther Meulenkamp. Van harte gefeliciteerd! Mail je adres naar contact@ogma.nu, dan sturen wij het boek zo snel mogelijk naar je toe.

 

 

Nog eens alle afleveringen terug lezen van de cursus? Zeker doen, want er viel een hoop te leren. Hier staan de links naar alle blogs nog eens op een rijtje:

 

Het leuks van juli

 

Lekker sociaal!

Jullie vragen je misschien af waarom we al zo vroeg een maandoverzicht plaatsen. Vakantie! Daarom. In heel Nederland hebben de scholen nu vakantie en ook wij doen het deze zomer eens lekker rustig aan. De zomervakantie is nu eenmaal bedoeld voor uitjes, reizen, ijsjes op een terras en lezen op het strand of in de tuin. Dat gaat de Ogma redactie zelf ook doen. Voor wie ons écht niet kan missen hebben we elke maandag en vrijdag dus het zomerverhaal. Op zaterdag verrassen we jullie ook met een zomers artikel of gastblog. En zie je ons wat minder op social media? Niet schrikken! Dan zijn we dus aan het genieten van de vakantie.

 

Nog meer winnen?

We hopen dat jullie ook een heerlijke zomer hebben en genieten van prachtige boeken! Stuur ons er een foto van of tag op Facebook en Instagram dan maken we daar een mooi overzicht van om nog even bij weg te dromen in de nazomer. De drie leukste inzendingen belonen we met zo’n leuke ‘So many books, so little time’ tas van lees.bol.com.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

One Comment

  • Anoniem

    23 juli 2017 at 14:26

    Bedankt voor de leuke link naar de werken van Jane Austen, op Facebook! De grote bekenden uiteraard maar ook haar jeugdwerk. Nu lekker thee drinken en lezen in haar History of England, met een opmerking die voor veel Engeland fans heel herkenbaar zal zijn: [on Henry VIII] nothing can be said in his vindication, but that his abolishing Religious Houses and leaving them to the ruinous depradations of time has been of infinite use to the landscape of England in general […]. Brede grijns. Goede zomer allemaal!

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren