Pagina’s

Spotify

Mijn favoriete Spotify afspeellijsten om al lezend bij weg te dromen

Sinds ik Spotify heb ontdekt draai ik nog maar bar weinig lp’s en cd’s. Aan de ene kant is dat heel erg jammer, want er is eigenlijk niks zo leuk als de hele dag omringd door platen nóg meer mooie muziek uit de kast te trekken. Maar als ik zit te lezen heb ik natuurlijk geen tijd om elk half uur de plaat om te draaien hè! Spotify dus, waar je oneindig lang muziek af kunt spelen, veel nieuws kunt ontdekken en herontdekken.

 

Spotify afspeellijsten

 

Wat heel aardig is van Spotify is dat ze een beetje meedenken en je aanbevelingen doen. Goh, we zien dat je veel van dittum hebt gedraaid, misschien vind je van dattum ook wel leuk! Soms slaan ze de plank volledig mis, een algoritme is tenslotte ook maar een programmaatje, maar op deze manier heb ik een aantal hele fijne artiesten ontdekt.

 

Without further ado: mijn top 3 Spotify afspeellijsten!

Wat is het heerlijk in de tuin in de zon met deze Infinite Indie Folk lijst. En hij duurt eindeloos lang, dus hoe dik je boek ook is, je hoeft niet meer na te denken over de muzikale ondersteuning.

 

Iets meer gloom en doom graag? Dan is de Deep Dark Indie Folk lijst prachtig!

 

Mocht dat alles nog niet genoeg speeluren bevatten of mag het iets steviger zijn hier en daar, dan vind je dit te gek. Geen muziek voor bij een chicklit of feel good roman trouwens. Hier hoort een boek bij dat het daglicht niet kan verdragen…

 

Maar het allerleukste is om tijdens het luisteren van Spotify afspeellijsten de mooiste nummers toe te voegen aan je eigen afspeellijst. Zodat je een lijst krijgt waarin geen één mwah nummer meer te bekennen is.

Volgende keer laat ik horen naar welke artiesten ik het liefste luister als ik lees. Deel vooral ook jullie lijstjes hieronder.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren