Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • Over mei: met een blogtip voor beginners, een verjaardag en iets met primer
Blogtip

Over mei: met een blogtip voor beginners, een verjaardag en iets met primer

Dat iemand je appt dat het niet wil lukken met het maken van die wands waar je zo trots over hebt geblogt (nota bene het best gelezen artikel van de maand mei). “Heeft ze wel primer gebruikt?” was de vraag van de man. “Heb jij primer gebruikt dan?” vroeg ik vervolgens terug. Ja dus. Maar dat geeft hij dan niet even door hè, als ik een stappenplan zit te typen…. Wederom een epische Ogma blooper.

Harry Potter wand

 

Verder zie ik een thema in de populaire berichten van de maand. Iets met er op uit, dagjes weg, verre bestemmingen. Staat de vakantiemodus al aan?

De 7 mooiste plekjes om je tbr stapel te doen slinken

 

Maar we zijn niet alleen meteorologisch goed bezig, op historisch gebied kunnen we er ook wat van hè:

Blogtip

 

 

En dit was leuk elders op het net!
  • Ook al moet ik ‘Het achtste leven’ nog lezen, na alle aanbevelingen weet ik bijna wel zeker dat dit een boek is waar ik ook van ga houden. Enfin, hier had ik best bij willen zijn. Een mooi verslag van een mooie dag.
  • Wij attenderen even mee: klik hier voor een fijne tip. Want als het bijna net zo goed is als Mankell….
  • Tijdens een avondje (b)appen over schrijven, boeken en leesvoorkeuren van fictieve personages kwamen Mirjam en ik het blog van een ouderwetsche dame in een moderne wereld tegen. Wat een bijzonder gegeven, om te leven in de jaren 30. Zelf houd ik erg van geschiedenis, vintage design en leesvoer, maar ik ben toch ook erg gesteld op moderne gemakken. En jullie?
  • Als moeder kan ik dus niet genoeg van dit soort tips krijgen. Trouwens, wij hebben geen vakantie nodig hoor, voor melt downs van pittige dames.

 

 

Blogtip voor beginners 😉

De zin en onzin van een blogplanning. Er is al heel wat over geschreven, maar wij zijn er deze maand achter gekomen dat het toch fijn is om van alles ingepland te hebben. Zo was mei voor mij drukker dan ooit en de rest van het Ogma team zat ook niet stil. En dan hebben we het dus niet over lezen en het blog, maar over dat hele serieuze gedoe genaamd Het Echte Leven. Gelukkig was er ook nog ruimte voor ontspanning, nou ja ik maakte gewoon ruimte voor ontspanning. Een warme maaltijd is zooo overschat.

 

 

Er werd een verjaardag gevierd! En laat Mirjam nou eens heel erg goed zijn in verlanglijstjes maken. Ik ben wel benieuwd wat ze nu eigenlijk allemaal heeft gekregen.

Juni wordt een feestje

Op naar juni! Met Little Free Libraries, Starbucks, Stephen King en post in diverse vormen. En waarin de deadline voor onze schrijfwedstrijd steeds dichterbij komt. Je kunt tot 1 juli je verhaal insturen naar ogmablog@gmail.com. Je krijgt een ontvangstbevestiging, heb je die nog niet gekregen, stuur ons dan nog een berichtje, eventueel via social media.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren