Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • Over Ted Talks, verwaarloosde challenges en Mirjam’s favoriete Instagrammers
Over Ted Talks, challenges en Instagrammers

Over Ted Talks, verwaarloosde challenges en Mirjam’s favoriete Instagrammers

Normaal kijk je aan het einde van een maand terug op wat je allemaal hebt gedaan en bereikt. Laten we voor de verandering eens beginnen met wat we in april níet hebben gedaan: de wereld rond lezen! Oké, in één overzichtje kwam Homerus voorbij, die woonde lang geleden in Griekenland. Maar daar hebben we het al eerder uitvoerig over gehad, dat telt niet. Tijd voor een beetje inspiratie! Een Ted Talk van Ann Morgan, de vrouw die een jaar deed over het lezen van een boek uit elk land ter wereld!

 

 

Reislustig

Toch waren we wel een beetje reislustig in april. Mirjam maakte een romantische reis naar Zeeland, Tineke reisde literair af naar Londen en Jolanda deed the real deal en ging een week naar de mooiste stad ter wereld. Een verslag volgt binnenkort!

Jolanda in Londen

 

Wat we daarnaast ook deden is behoorlijk nieuw en spannend voor ons. Voor jullie ook toch? Een schrijfwedstrijd! (De deadline is 1 juli, de prijs is een unieke, eenmalige Ogma bookbox. Alle spelregels kun je hier nalezen.) Wat hebben we nu weer op onze hals gehaald? Straks stroomt de mailbox over met inzendingen. Of blijft hij galmend leeg…

 

Over Ted Talks, challenges en Instagrammers

 

Maandelijkse favorieten: Mirjam haar lievelings Instagrammers op een rij!

Ah… hiervan smelt je gewoon. Gegarandeerd.

 

 

Ze leest boeken die ik ook graag wil lezen en ze schrijft er ook nog eens uitgebreid over. En goed!

 

Chantal leest op dit moment Het achtste leven en daar ben ik zo benieuwd naar!!

 

Stel nu dat je ondanks mijn blog over Zeeland nog steeds niet op de feed van de Drukkerij hebt gekeken… gewoon even doen dus.

 

Gewoon hele mooie foto’s van boeken. En de notebooks die ze verkopen 🙂

 

Wat Rhea te maken heeft met boeken? Helemaal niks. Maar ik word altijd zo blij als ik haar voorbij zie komen op mijn feed, dat ik haar graag met jullie deel. Enjoy! 🙂

Welke Instagrammers fleuren jullie dag op?

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

6 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren