Pagina’s

Schrijfwedstrijd

Zomerse schrijfwedstrijd, doe je mee?

Slinger de koffiepot maar aan, of maak de grootste pot thee die er is en ga er voor zitten met pen, papier, typemachine, laptop! De Ogma schrijfwedstrijd is een feit. We vroegen laatst op social media of jullie na het verhaal van Anita meer korte (vervolg)verhalen wilden lezen en of wij daarbij een wedstrijd mochten organiseren en het antwoord was: kom maar op.

Dus nu jullie! Bring it on!

 

Schrijfwedstrijd

 

Spelregels? Nou een paar dan:
  • Het thema is zomer. Of die zomer nu vrolijk en romantisch is of dystopisch en deprimerend, dat is aan jou.
  • Het verhaal is op te splitsen in zes afleveringen van 500 tot 800 woorden. Geef zelf aan hoe jij je “hoofdstukken” verdeeld wilt hebben.
  • Beeldmateriaal: wij zorgen graag voor beeld bij je tekst, maar je mag je ook zelf uitleven met je camera! Misschien ben je wel net zo’n illustratietalent als Jan-Rutger. Of zoek mooie, gratis foto’s op die je perfect bij je verhaal vindt passen. Let er dan wel goed op dat het om rechtenvrije foto’s gaat, deze site bijvoorbeeld heeft veel keuze.
  • Een leuke bio met foto van jezelf is ook gezellig, dan weten we (en straks de Ogma lezers) wie dat geweldige verhaal heeft geschreven.
  • Deadline (en deze is heel belangrijk!): 1 juli 2017

 

Valt er ook nog wat te winnen?

Wat dacht je van een zomers verrassingspakket; de Ogma variant van een boekenbox. Met uiteraard boeken, wat lekkers, wat moois en wat leuks. En laten we natuurlijk de eeuwige glorie niet vergeten, het winnende verhaal wordt namelijk vanaf 28 juli op zes achtereenvolgende zaterdagen op Ogma gepubliceerd.

Je kunt je inzending mailen naar ogmablog@gmail.com Wij liggen hunkerend onder de digitale brievenbus!
(We vinden het trouwens erg lief als jullie dit bericht met zoveel mogelijk mensen willen delen, ook als je niet meedoet aan de wedstrijd.)

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

One Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren