Pagina’s

Ogma

Ogma bloopers

Er gaat wel eens wat mis hier. Nu zijn we gelukkig geen neurochirurgen dus blijft de schade meestal beperkt tot een spelfout, maar een naam verkeerd schrijven is best lullig. En een woord altijd correct kunnen schrijven, maar dan drie dagen na publicatie opeens zien dat zowel jij en degene die het artikel na heeft gekeken toch het foutje over het hoofd hebben gezien….. Niet leuk! Dat je een gelukkig nieuwjaar artikel per ongeluk een jaar te vroeg publiceert een week voor oud & nieuw, daarover bericht krijgt van je collega en dat met het zweet op je rug in de Action probeert recht te zetten op een smartphone die besluit niet mee te werken terwijl je kinderen lopen te klieren en er om je heen iedereen loopt te zeuren dat ze niet bij het pakpapier kunnen (true story). Paniekaanval!

Wat wel leuke bloopers zijn? Fotobloopers!!! Oh en die maken we genoeg. Want toen we net begonnen vonden we het een goed idee om zelf alle foto’s te maken. Terwijl we daar eigenlijk helemaal geen ervaring mee hadden. Het leuke is dus dat we een positieve ontwikkeling zien tussen januari 2016 en januari 2017. Toch? Toch?!?!?!?! 😉 Nu zijn de foto’s van vorig jaar natuurlijk niet echt bloopers, gewoon wat minder charmant dan tegenwoordig.

 

Nee dan dit:

Ogma

“Nee lieverd, bij het beeld van Mata Hari.”
“Waarom neem ik de peuter ook mee op dit soort expedities….”
“Ja, schat ga jij dan ook even aan de kant! Jij staat daar ook alleen maar in de weg!!!!!”
Oh, de gezelligheid 😉

Of de photobomb van Anne:

Ogma

“Maakt het vrouwtje nu echt een foto waar ík niet op sta? Hoe durft ze!”

Materiaal dat niet meewerkt:

Ogma

“It’s the season to be a drunken felt mouse and drive you batshit crazy falalalaaaaa *hips*”

En dan moet je soms je hele huis verbouwen om een beetje fatsoenlijke foto te maken….

Ogma

Lang leve photoshop!

Of dat de kat van de buren besluit even mee te helpen op het niet-zo-juiste-moment:

fotoblooper

Zei er iemand couscous? I luvs couscous!

Maar met diva’s werken blijkt toch het moeilijkste van allemaal….

Ogma

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

7 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren