Pagina’s

The old man and the sea

Uitslag van de Hemingway give away

The old man and the sea

 

Twee berichten op één dag, kunnen jullie het aan? Zoveel Ogma goodiness? Vanavond houden we het luchtig en ontspannen, met enkel de uitslag van de Hemingway give away. Afgelopen week kon je laten weten of je deze mooie editie van ‘De oude man en de zee’ graag aan je collectie toe wilde voegen. Bianca van den Boom van harte, jij hebt gewonnen. Veel leesplezier gewenst met Ernest Hemingway, zijn oude man en zijn vis. Laat je nog eens weten wat je er van vond? Niet gewonnen, niet getreurd! Je hebt nog steeds kans op die enorme stapel boeken, nog maar 18 Facebook likes te gaan, dan wordt hij verloot. Doen jullie mee?

En wie heeft er nog meer een beetje Hemingway aan de leesstapel toegevoegd?

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren