Pagina's

 • Home
 • Boekige zaken
 • Winnen! Want stel je voor dat je niet genoeg boeken hebt voor de winter
winnen

Winnen! Want stel je voor dat je niet genoeg boeken hebt voor de winter

Het opruimvirus heerste bij diverse redactieleden van Ogma. Via whatsapp gingen de foto’s heen en weer: “Iets voor jou? Anders gaat het naar de kringloop/little free library/tante Bep.” Begon het minimalisme boek dan toch ook op de boekenkast door te werken?

Heiligschennis voor de echte boekenwurm? Ja, als we al die mooie boeken in de papiercontainer zouden gooien wel ja! Laten we duidelijk zijn, onze lievelingen blijven. Ook als ze oud en gebutst zijn. Die willen we blijven herlezen en koesteren. Maar ik (Tineke) geef liever boeken door zodat iemand anders er van kan genieten dan dat ze bij ons staan te staan in een enorme boekenkast. En dat we dan vanwege die enorme boekenkast moeten gaan verbouwen!

Dus vaker win acties op Ogma. Het zal dan wel gaan om tweedehandsjes en recensie-exemplaren, maar mooi dat ze zijn van binnen! We beginnen met een Facebook actie (en daarna zullen Instagram, Twitter en Pinterest eens volgen). Een flinke stapel boeken om de donkere dagen mee door te komen. Dus leg alle benodigdheden voor een stevige leessessie maar klaar! Deze boeken kun je winnen:

 

winnen

 

 • Dark Matter van Blake Crouch, hier onze recensie
 • The Wind Done Gone van Alice Randall, was ook erg indrukwekkend, lees maar
 • Ik haal je op, ik neem je mee van Niccolo Ammaniti
 • De levenden en de doden in Winsford van Hakan Nesser, heel actueel!
 • De verloren zoon van Ellis Peters, want een Ogma pakket is natuurlijk niet compleet zonder een Dekselse Detective
 • Het vervloekte huis van James Herbert, omdat horror ook leuk is als het niet Halloween is.

 

Wat moet je doen?
 • Klik HIER om bij onze Facebook te komen.
 • Deel het vastgezette bericht over de winactie openbaar
 • Tag een vriend/vriendin met wie je het boekenpakket wilt delen
 • En like natuurlijk de pagina van Ogma

Aan iedereen die al enthousiast mee heeft gedaan; hartstikke bedankt! Bij 400 likes verloten we het boekenpakket. Dus hoe meer shares, tags en likes hoe beter 😉

Ogma is een boekenblog vol verhalen over stoere boeken, oude boeken, soms wat nieuws en soms boeken waar je écht even je best voor moet doen om een exemplaar in handen te krijgen. De vaste redactie bestaat uit Tineke, Jolanda, Mirjam, Simone, Anita en Jan-Rutger en soms maken ze gezamenlijke artikelen of is er een gastblogger. Die blogs vind je onder dit profiel. Enjoy!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren