Pagina’s

Gewoon, lekker opruimen en minimalistisch enzo

We gingen dus boeken wegbrengen. Twee bananendozen, helemaal vol, stonden al een hele tijd klaar. En in de weg. Maar ja, de honden moesten nog uit en het was dichtbij dus we konden er wel naartoe wandelen. Zonder dozen uiteraard, zo sportief ben ik niet. Gevraagd of ze ook Engelstalige boeken innamen. “Ja hoor, graag!” Goed, dan komen we binnenkort een keer terug.

Nou ja, ik was er toch… En ik schrijf tenslotte voor een boekenblog. Dan moet ik toch research doen?

 

Foto 1

Geweldige titel toch, The Swimming-Pool Library?

 

Foto 2

Voor onze Engeland lovers was er ook genoeg!

 

Foto 3

Zeg, komt er nog wat van?!

 

Foto 4

Ze hebben zelfs een leeshoekje!

 

Foto 5

En nog een!

 

Foto 6

En een weggeefkast.

 

Foto 7

Hier ging ik dus mee naar huis. Althans, dit is een deel, want ik ging daarna nog even naar de kinderboekenafdeling.

 

En die dozen? Die zijn diezelfde dag nog afgeleverd. Want dat research duurde zo lang…

Ben je in Nijmegen of omgeving en je houdt van tweedehands boeken (en dat doe je, wat doe je anders op Ogma?), dan is dit the place to be!

Books4Life
Wolfkuilseweg 19
6542 JB Nijmegen

Maar! Books4Life zit ook in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht. En die zijn vast net zo gaaf als in Nijmegen. Meer informatie kun je vinden op: http://books4life.nl/ O ja, de opbrengst gaat naar een goed doel, ik zeg winwin!

In het dagelijks leven is zij druk met tekst als Marketing Communications Manager, maar ’s avonds reist zij met Josje en een bak thee naar verre oorden in langvervlogen tijden. Op zaterdagochtend spreekt ze audioboeken in bij Dedicon, voor mensen met een leesbeperking. Favoriete boeken zijn sprookjesachtig mooi, barsten van de ontberingen en lopen als het even kan, goed af. En de hond gaat dus niet dood! O ja, ze werkt ook nog aan haar eerste verhalenbundel.

6 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren