Pagina’s

  • Home
  • Strips
  • A battle of wits! Beldragor does Shakespeare
Shakespeare

A battle of wits! Beldragor does Shakespeare

Shakespeare

 

“All the world’s a stage, and all the men and women merely players. They have their exits and their entrances. And one man in his time plays many parts.”

Uit ‘As you like it’ van William Shakespeare

Jan-Rutger Hoekstra, striptekenaar, boekenliefhebber en eigenaar van Studio Dallaz. Met wellicht een beetje ongezonde obsessie voor muziek en gitaren. Getrouwd met boekenwurm Tineke, fysiek vader van Emma en Berber en geestelijk vader van een libertijns, blauw konijn genaamd Beldragor.

3 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren