Pagina’s

  • Home
  • Boekige zaken
  • Het ultieme boek cadeau: een custom made subscription box. Ik unbox!
boek cadeau

Het ultieme boek cadeau: een custom made subscription box. Ik unbox!

Ik plaatste mijn vurige wens voor een toffe subscription box op een donderdag. De vrijdag daarop ging ik op visite bij mijn vriendin en mede Ogma blogster Jolanda. We ruilden boeken, we aten een heerlijk stuk taart, kletsten gezellig bij op de lounge bank in de tuin. Je weet wel, keihard vergaderen. Heel vervelend!

En juist toen ik naar huis wilde gaan kreeg ik opeens nog en grote doos met een strik in mijn handen gedrukt. Mijn lieve vriendinnetje had na het lezen van het blog ad hoc een custom made subscription box voor mij in elkaar geknutseld. Ik stralen, zij stralen. Cadeautjes krijgen en geven, het blijft een feest hè, vooral als het om een boek cadeau gaat. We discussieerden nog even over de inhoud van subscription boxes. Dat er vaak hele leuke gooedies inzitten, maar dat je veel er van uiteindelijk nooit gebruikt. Tja, onze minimalistische inslag hè. En dat er ook ALTIJD iets inzit wat je lelijk vindt, dat hoort zo, part of the experience (en dat ik ook vooral iets lelijks in deze box aan ging treffen).

Maar ik moest er dus wel een unboxing van maken van Jolanda. En laat ik nou een hoofd voor radio hebben, maar vooral ook een waardeloze camera. Fotootjes maken gaat nog wel, maar een filmpje maken is geen doen. Al schreeuw ik de hele buurt bij elkaar, je hoort er geen barst van. En het beeld is ook verre van HD. Een unboxing plog dus! Omdat ik een eigenwijze muts ben, lekker puh!

 

boek cadeau

Mooie strik erom in mijn favoriete kleuren <3

boek cadeau

Nou, ze had gelijk over dat ik iets lelijks aan ging trefffen, het lag bovenop. Zo, dan hebben we het slechte nieuws maar gehad. De rest was namelijk heerlijk en awesome!!

boek cadeau

Want kijk, allemaal dingen waar ik gelukkig van word. Boeken en tijdschriften, chocolade, thee en een kaarsje.

boek cadeau

Een Engelsman gaat in 1857 op zoek naar de Hof van Eden en belandt in Tasmanië, waar hij in aanraking komt met de oorspronkelijke bewoners. Klinkt goed!

 

boek cadeau

Ik heb iets met Plantagenets en Tudors.

boek cadeau

En dan ontdekte ik in de BBC History nog een droomvakantie voor Jolanda en mij <3

boek cadeau

En nog meer boeken om op te zoeken.

Nou wat zeggen jullie er van? Geen gek boek cadeau dacht ik zo ;). Ik ben er zo blij mee, vooral omdat het zo onverwachts kwam. De voorpret in de auto was al heerlijk en toen thuis in mijn eentje op mijn gemak en vol aandacht de doos uitpakken en alles bekijken. Ja, het was precies zoals ik het me had voorgesteld. Dank je wel Jolanda! Mijn BFF: book friend forever 😉

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

3 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren