Pagina’s

moordroute

De maand van het spannende boek: een minibieb moordroute!

Het zal de meeste boekenliefhebbers niet zijn ontgaan; het is de maand van het spannende boek. Nu is het bij mij thuis bijna elke dag tijd voor een spannend boek dus om eerlijk te zijn was ik er niet zo mee bezig. Totdat ik een berichtje kreeg van Marga. Marga is de beheerder van een aantal mooie minibiebjes waarbij zelfs een fietsroute is gemaakt. De fietsroute is uitgezet door de VVV en komt langs alle minibiebs (wel tien stuks!) van Marga in Neede, Eibergen, Geesteren en heel veel andere leuke plekjes. De route is de hele zomer verkrijgbaar en kan elke dag gefietst worden. Een aantal minibiebs staan bij een heel leuk theehuis in een oude boerenschuur, een grand café en een thee/koffie schenkerij.

 

moordroute

 

En speciaal voor deze spannende maand is er nu zelfs een moordspel gemaakt voor de route! Op zaterdag 11 en 18 juni wordt er een (bekende) schrijver/schrijfster vermoord, het “lichaam” komt in de winkelstraat van Neede te liggen.  De deelnemers moeten er achter zien te komen wie de vermoorde auteur is, en waar en hoe de moord gepleegd is. De moord en locatie verschillen per data. De aanwijzingen zitten verstopt in Agatha Christie boeken en zijn te vinden op alle locaties waar een minibieb staat. Elke zaterdag wordt er onder de goede inzendingen een gesigneerd boek van de “vermoorde”auteur verloot! De route is te koop (1,95) bij de VVV en bij Marga.

 

moordroute

 

De route is lang, maar liefst 57 kilometer, maar deze is in te korten of aan te passen met een knooppuntenkaart van de VVV. En weet je wat het leukste is? Wij mogen een route cadeau geven! Wat moet je daar voor doen? Niet veel 😉 Laat in een reactie hier (of op Facebook) weten wie jouw favoriete detective is. Natuurlijk mag deze actie zoveel mogelijk gedeeld worden. Aanstaande zondag volgt de uitslag van deze win actie, ruim op tijd om je route te plannen voor de laatste actie dag op 18 juni. Als je niet kunt wachten, dan kun je morgen ook op de fiets stappen voor een sappige moord. Vergeet dan niet een goede tas mee te nemen voor alle leuke boeken die je onderweg tegen komt 😉

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren