Pagina’s

  • Home
  • Strips
  • Beldragor does Books: Alice in Wonderland
alice in wonderland

Beldragor does Books: Alice in Wonderland

alice in wonderland

 

“Mad Hatter: Would you like a little more tea?
Alice: Well, I haven’t had any yet, so I can’t very well take more.
March Hare: Ah, you mean you can’t very well take less.
Mad Hatter: Yes. You can always take more than nothing.”
― Lewis Carroll, Alice in Wonderland

Jan-Rutger Hoekstra, striptekenaar, boekenliefhebber en eigenaar van Studio Dallaz. Met wellicht een beetje ongezonde obsessie voor muziek en gitaren. Getrouwd met boekenwurm Tineke, fysiek vader van Emma en Berber en geestelijk vader van een libertijns, blauw konijn genaamd Beldragor.

One Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren