Pagina’s

Dolfje Weerwolfje

De spanning! De sensatie! Emma ontmoet Paul van Loon

Dolfje Weerwolfje

 

Het stond hier al een tijdje op de kalender: “Op zaterdag 14 mei komt Paul van Loon naar Boekhandel van der Velde in Leeuwarden.” Praktisch om de hoek dus! Nou ja, een busritje van een half uur, maar je moet wat over hebben voor je favoriete schrijver. En dat hij Emma’s favoriete schrijver is heb ik haar vandaag maar een keer of 100 horen zeggen ofzo. “Als ik verdrietig ben dan lees ik een stukje uit een boek van Paul van Loon en dan voel ik me meteen beter” aldus de miniboekenwurm. Een beeldverslag, omdat Emma en ik nu (zaterdagavond) te moe zijn om te schrijven 😉

Paul van Loon signeert

Schoonzusje ging ook mee en tijdens de lunch werd er al flink gevoorpret.

Paul van Loon signeert

Emma had haar eigen favoriete boek meegenomen, maar je snapt wel, we gingen weer zwaarder naar buiten dan naar binnen.

Paul van Loon signeert

Wachten is best lastig als je 7 bent….

Paul van Loon signeert

En toen de held aan de signeertafel ging zitten werd het opeens heel erg spannend….

Paul van Loon signeert

Maar ze ging er voor en wat was ze blij!

Paul van Loon signeert

Het zusje werd niet vergeten <3

Zelf had ik mijn oude exemplaar van Het Griezelhandboek ook meegenomen en ik kreeg een handtekening hoor. En ja daar is een foto van. Nee, die is veel minder schattig dan van mijn dochter, dus jullie moeten mijn rode kop er maar bij bedenken 😉 In de bus naar huis zuchtte ze eens diep, “Wat was hij aardig mama….”

Zijn jullie wel eens naar een signeersessies geweest? Vertel!

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

5 Comments

 • G

  15 mei 2016 at 07:54

  Ook bij Paul van Loon, een paar jaar geleden. Wij vonden het super leuk. Helaas is onze 11 jarige, die toen best graag las er nu een beet je mee gestopt😢 Ik hoop dat dat nog weer goed komt.

  Beantwoorden
 • Wieneke

  15 mei 2016 at 09:04

  Nou, dát is nog eens een leuke belevenis voor Emma. De foto samen met Paul is erg mooi.

  Ik heb zitten peinzen of ik ooit wel eens bij een signeersessie ben geweest van een bekende schrijver. Nee, maar wel weer van vrienden, die
  een boek hebben geschreven en dat in een prettige ambiance presenteerden. Dan krijg je ook een gesigneerd exemplaar natuurlijk.

  Uit de verte heb ik een keer Harry Mulisch zien signeren bij een boekhandel in Rotterdam. Maar ik ben hoef geen boek van Mulisch 🙂

  Beantwoorden
 • Chantal

  16 mei 2016 at 08:53

  Wat leuk! Paul van Loon is voor mij jeugdsentiment. Ik laat wel eens boeken signeren als ik zie dat er een fijne schrijver in de buurt is. Dat maakt een boek toch nog net iets specialer 😉

  Beantwoorden
 • Marcia

  16 mei 2016 at 11:31

  Ik ben jaloers! Als kind was Meester Kikker mijn favoriete boek en ook heb ik enorm genoten van de Griezelbus reeks. Uit jeugdsentiment zou ik Paul van Loon toch best een keertje willen ontmoeten 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren