Pagina’s

  • Home
  • Strips
  • Beldragor does Books: Lord of the Flies
Lord of the Flies

Beldragor does Books: Lord of the Flies

Lord of the Flies

 

“Maybe there is a beast… maybe it’s only us.”
― William Golding, Lord of the Flies

Jan-Rutger Hoekstra, striptekenaar, boekenliefhebber en eigenaar van Studio Dallaz. Met wellicht een beetje ongezonde obsessie voor muziek en gitaren. Getrouwd met boekenwurm Tineke, fysiek vader van Emma en Berber en geestelijk vader van een libertijns, blauw konijn genaamd Beldragor.

One Comment

  • Anoniem

    8 mei 2016 at 07:39

    Fraaie Beldragor weer. Tijd om Lord of the Flies weer s te herlezen, daar heb ik me sinds de middelbare schooltijd niet meer aan gewaagd (we lazen het met de klas, met een jaar of 15)

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren