Pagina’s

Afternoon Tea

Boeken en Bakken: mini afternoon tea

Lekkere, kleine hapjes zijn natuurlijk leuk bij een stevige leessessie. Een fijne middag voor jezelf met een boek is ook heerlijk. Alleen soms loopt alles een beetje anders dan je denkt en zit je zomaar opeens aan een mini afternoon tea tijdens een spontane Ogma redactievergadering.

 

Afternoon Tea

 

Dat klinkt natuurlijk heel erg ingewikkeld en posh, een afternoon tea, normaal worden er dan ook nog sandwiches en hartige hapjes geserveerd, maar deze bestond uit een paar super makkelijke en snelle recepten. Namelijk scones met lemon curd. En dan ook nog eens gewoon van de site van Allerhande. Maar ja, clotted cream is daar ook wel erg lekker bij, hoe maak je dat eigenlijk? Het bleek zo simpel te zijn. Op dit leuke blog vond ik het makkelijkste recept dat ik dit jaar heb gemaakt.

En de boeken? Die waren ook volop aanwezig. Bij gebrek aan een kantoor en op de vlucht voor luid spelende kinderen vergaderden en aten we Roman style; half liggend, op bed. Ja, dat was een goed idee, die mini afternoon tea!
Afternoon Tea

 

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren