Pagina's

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

Bekentenissen van een DIY dimwit: strijkkralen

In deel 4 liet ik jullie het leuke e-reader hoesje zien dat ik cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Zoals je toen al kon lezen heb ik ook een hele degelijke, maar ietwat saaie reisvariant. Dat moest toch niet zo moeilijk op te vrolijken zijn? Een tijdje geleden ontdekte ik al dat Pinterest vol staat met leuke ontwerpen voor de strijkkralen van mijn dochter. We hebben wat met zijn tweetjes af zitten kralen de laatste vakantie. Opeens kreeg ik dan een ingeving en haalde ik de pot met kralen weer eens te voorschijn.

 

Stap 1: Zoek de zooi bij elkaar

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

 

Stap 2: Leuk patroontje zoeken op Pinterest.

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

 

Stap 3: Niet van tafel laten vallen zoals ik deed, dan is het zo gepiept.

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

 

Stap 4: Strijken maar!

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

 

Stap 5: Op de binnenkant of buitenkant? Zelf weten, wel even de juiste lijm gebruiken voor het materiaal waar je hoes van is gemaakt.

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

DIY knutsel iets leuks voor een e-reader cover

 

En deze DIY maakte ik dus helemaal zelf! Zonder hulp van handige man of creatieve kinderen. God wat deprimerend, de enige succesvolle DIY die ik blijkbaar kan maken is iets met strijkkralen. En dan laat ik het nog op de grond vallen ook zodat ik het twee keer moest doen. Ik heb een borrel nodig….. Tijd voor mij om te stoppen met de nutteloze frutsels. Toevallig moet er flink wat in huis gebeuren de komende tijd, kan ik prachtige plannen bedenken en is de man een geweldige uitvoerend producent. Extreme Home Make Over; The Book Edition!

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

4 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren