Pagina’s

karamel choco koekjes

Boeken en Bakken: karamel choco koekjes

Ik ben niet alleen wat boeken betreft een beetje ouderwets. Oud en tweedehands en overal en nergens bij elkaar gesprokkeld, dat beperkt zich niet alleen tot mijn boekenkast. Ook in de keuken sprokkel ik her en der receptjes bij elkaar en het is dan ook met gepaste trots dat ik hier mijn receptenbundel presenteer. Vooralsnog nog niet te verkrijgen in de betere boekhandel, maar alleen speciaal voor Ogma:

 

Kookschrift

 

Een prachtige bundel met het beste uit 50 jaar Margriet, Libelle, Allerhande, aangevuld met zelfgeschreven recepten uit de meest obscure hoeken. Hoe Ogma wil je het hebben. Er volgen dan ook vast nog meer recepten uit mijn eigen samengestelde kookboek, maar vandaag deel ik met jullie het recept voor karamel choco koekjes:

 

karamel choco koekjes

 

Tijdens het drogen van de koekjes kun je vast een boek uitzoeken, thee zetten en een rustig en gezellig plekje klaarmaken om de koekjes te verorberen.

 

karamel choco koekjes

Eet smakelijk en vertel eens, welk boek ga jij er bij lezen?

Jolanda Lichthart, moeder, echtgenote, schrijfster, docent, lezer. Volgens Harry Mulisch zouden echte schrijvers nooit boeken lezen, en zouden echte lezers nooit een boek kunnen schrijven. Maar Harry Mulisch, Schmarry Schmulisch, ik doe het gewoon beide. Ha!

7 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren