Pagina's

  • Home
  • DIY Dimwit
  • Bekentenissen van een DIY dimwit: Valentijnsdag gepruts
Canvast art van boekenpapier

Bekentenissen van een DIY dimwit: Valentijnsdag gepruts

Goed, Valentijnsdag met kaartjes, cadeautjes en bloemen. Dat kan toch leuker? Iets met boeken? Een zelfgemaakt cadeau waar de liefde vanaf spat? Ik zag overal canvassen met leuke uitgesneden dingetjes erop geplakt en dat leek me iets wat zelfs ik kon maken. Dus sneuvelde er een oud boek, pikte ik een canvasje in van de kinderen en dacht snel iets moois te maken.

 

Stap 1: Benodigdheden, een canvas, oud boekenpapier, schaar, verf en lijm

Canvast art van boekenpapier

 

Stap 2: Geef het canvas een leuk kleurtje en laat dat even drogen. In dit geval werd het lichtgrijs.

Canvast art van boekenpapier

 

Stap 3: Teken een figuurtje op het boekpapier om uit te knippen. Een hartje dus voor mijn Valentijn.

Canvast art van boekenpapier

 

Stap 4 & 5: Knip de hartjes uit en plak ze op het canvas.

Canvast art van boekenpapier

Canvast art van boekenpapier

 

Stap 6: Et voilá

Canvast art van boekenpapier

 

Tja, wat zal ik zeggen…… Rot toch op met je Valentijn! Kom schat, gaan we fijn een Hannibal marathon houden met bier en chips erbij. Da’s pas romantisch!

Vergeten jullie niet mee te doen met onze give away?

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

2 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren