Pagina's

DIY boekenleggers zelf maken

Bekentenissen van een DIY dimwit: boekenleggers

In dit derde deel van Creatief met Boeken voeren we de moeilijkheidsgraad al een beetje op. Zo hebben we nu al ernstig gereedschap nodig zoals een stanley mes en een lamineer apparaat. Aangezien ik erg gehecht ben aan mijn vingertoppen liet ik het snijwerk aan de handige man over.

 

Stap 1: Kies een pagina uit met een leuke tekst.

DIY boekenleggers zelf maken

 

Stap 2: Snij je gekozen tekst uit op het door jou gewenste formaat

DIY boekenleggers zelf maken

 

Stap 3: Dat ziet er al gezellig uit

DIY boekenleggers zelf maken

 

Stap 4: Voeg eventueel naar smaak illustraties toe

DIY boekenleggers zelf maken

 

Stap 5: Hup door het lamineer apparaat

DIY boekenleggers zelf maken

 

Stap 6 & 7: Het eindresultaat

DIY boekenleggers zelf maken

DIY boekenleggers zelf maken

 

Je zou met behulp van een gaatjesprikken nog een leuke hanger aan de boekenlegger kunnen vastmaken, maar ik ging zelf liever lezen.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

11 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren