Pagina’s

Little Free Library in Grave

Little Free Library: Grave

Sinds ik met Ogma ben begonnen en ik Mirjam vroeg of zij af en toe ook eens een gezellig stukje wilde schrijven wordt er meerdere keren per week bijna manisch gewhatsappt. Uitgebreide brainstorm sessies uiteraard, maar vooral ook foto’s van de Little Free Library in Grave! Want elke buit, elk loopje en het steeds maar wisselende aanbod wordt liefdevol gedeeld. Heerlijk! Ik ben er gek op! En vandaag deel ik de mooie reportages die Mirjam de afgelopen weken met mij heeft gedeeld met jullie.

 

Little Free Library in Grave

We hebben het hier niet over een klein kastje!

Little Free Library in Grave

Nee, hier kan flink wat in.

Little Free Library in Grave

Al wisselt de hoeveelheid natuurlijk wel.

Little Free Library in Grave

Gelukkig is de keuze vaak wel reuze.

Little Free Library in Grave

En best gevarieerd ook!

Little Free Library in Grave

Ook voor de spirituele mens.


Little Free Library in Grave

Mijn favoriet, de gezellige foto van de buit.

Hopelijk hoeven de inwoners van Grave na dit foto blog niet opeens in de rij te gaan staan bij deze leuke Little Free Library aan de Monsigneur Borretweg.

Wil je jouw mini bieb of Little Free Library eens in de kijker zetten op Ogma, of heb je leuke foto’s van een bieb bij jou in de buurt? Stuur ze naar contact@ogma.nu en wie weet komen ze voorbij op de site of op Facebook.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

5 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren