Pagina's

DIY book art

Bekentenissen van een DIY dimwit: simpel beginnen

Wie met twee linkerhanden knutselt en dit ook nog eens aan het wereldwijde web laat zien moet voorzichtig beginnen. Dus vandaag de simpelste boek DIY die er te vinden was.

 

Stap 1: Snij een pagina uit een boek en stop deze in een mooie lijst.

 

DIY book art

 

Stap 2: (voor gevorderden) Print voor het inlijsten een mooie quote op de pagina.

 

DIY book art

Zo, even uitpuffen hoor.

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

7 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren