Pagina’s

mini bieb bij Silleke in Drachten

Little Free Library: Het Leenhuisje van Silleke in Drachten

Hier bij Ogma zijn we gek op mini bibliotheken of Little Free Libraries. Jolanda heeft een eigen kleine bieb, Mirjam is niet weg te slaan bij haar plaatselijke Little Free Library en bij mij wordt er hard gewerkt aan een mooie kast in de voortuin. Foto’s van onze eigen projecten zullen dan ook voorbijkomen, maar we laten ook graag foto’s van lezers zien! Dus heb je een mooie mini bieb of wil je laten zien wat er deze week in je mini bieb staat, mail dan naar contact@ogma.nu

Totdat mijn eigen, mooie mini bieb in de voortuin staat moet ik het doen met wat er in Drachten en omstreken te vinden is. En laat ik nu heel recent eentje hebben ontdekt! Heel centraal gelegen midden in het winkelcentrum!

 

mini bieb bij Silleke in Drachten

Ik heb voor mezelf dan een heel ingewikkeld plan in mijn hoofd, maar zo simpel kan het dus zijn. Een oud kastje met een nieuw likje verf en dan op een tafel buiten zetten.

 

mini bieb bij Silleke in Drachten

Bij een prachtig pand ook nog! Het hoort bij de winkel van SillekeWaar je workshops kunt volgen of kinderfeestjes vieren. Het ziet er altijd zo gezellig uit daar. Haar little free library heeft de naam Leenhuisje gekregen, erg origineel!

 

mini bieb bij Silleke in Drachten

Het uitzicht mag er ook zijn.

 

Little Free Library bij Silleke in Drachten

Maar het belangrijkste is natuurlijk de inhoud! Ik trof heel veel vintage kinderboeken aan, wat natuurlijk perfect past bij Silleke’s bedrijf. Ik ben fan! Natuurlijk nam ik zelf ook wat mee, lekker een uurtje nostalgisch leesplezier.

 

Little Free Library bij Silleke in Drachten

Tineke Luimstra. Leest over verwoeste werelden, moord en doodslag, lang geleden, vreemde wezens, knusse Britse dorpjes en stoere vrouwen. Droomt over reizen langs de mooiste bibliotheken ter wereld en haar eigen piepkleine, tweedehands boekwinkel. Heeft meer boeken dan geld, dus is eigenlijk rijker dan een miljonair. Life is pretty much perfect!

2 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Helaas moet Ogma ook de cookie-jar open trekken. Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren